Ολυμπιακός: Θρίλερ με Λοβέρα!

Μπάσιμο από τη Λέγκια Βαρσοβίας για να «αρπάξει» τον Λοβέρα από την Ρασίνγκ Κλουμπ! Σε εξέλιξη οι επαφές Ολυμπιακού με όλες τις πλευρές. Την Τετάρτη (3/2) οι οριστικές εξελίξεις. 

Ολυμπιακός: Θρίλερ με Λοβέρα!

Σε θρίλερ εξελίσσεται η περίπτωση δανεισμού του Μάξι Λοβέρα, καθώς παρά τις πληροφορίες από Ελλάδα και Αργεντινή ότι υπήρξε οριστική συμφωνία για δανεισμό του 22χρονου άσου στην Ρασίνγκ Κλουμπ, υπάρχει έντονο και σοβαρό ενδιαφέρον από την Λέγκια Βαρσοβίας να πάρει τον παίκτη από τον Ολυμπιακό!

Οι Πειραιώτες είχαν έρθει σε πολύ προχωρημένες επαφές με την ομάδα της Αργεντινής προκειμένου να δανείσουν για ένα χρόνο τον Λοβέρα με «ενοίκιο» 600 χιλιάδων ευρώ και ρήτρα 5 εκατομμυρίων ευρώ για το 70% των δικαιωμάτων του, όμως αργά το βράδυ της Τρίτης (2/2), έγινε γνωστό εντονότατο ενδιαφέρον από την Λέγκια Βαρσοβίας προκειμένου να κάνει δικό της τον παίκτη. Δίχως να έχει διευκρινιστεί εάν πρόκειται για δανεισμό ή πώληση, αλλά πιθανότατα το πρώτο.

Ο Λοβέρα έχει δείξει ενδιαφέρον να επιστρέψει στην πατρίδα του, αλλά μπορεί η πρόταση από την Πολωνία να αλλάξει τα δεδομένα. Οι οριστικές εξελίξεις για την υπόθεση αναμένονται την Τετάρτη (3/2), με τον Ολυμπιακό να επιχειρεί σε κάθε περίπτωση τους ευνοϊκότερους όρους για έναν παίκτη που αποτελεί επένδυση για το σύλλογο.