Βραβεύτηκε ο Ελ Αραμπί για τα «όργια» του Δεκέμβρη!

Το βραβείο του κορυφαίου παίκτη στη Super League για τον περασμένο Δεκέμβριο παρέλαβε ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί, με 6 γκολ σε 4 παιχνίδια του Ολυμπιακού! 

Βραβεύτηκε ο Ελ Αραμπί για τα «όργια» του Δεκέμβρη!

Παίκτης για το μήνα Νοέμβριο του 2020 στη Super League είχε αναδειχτεί ο Κώστας Φορτούνης και για τον Δεκέμβριο ήταν η σειρά του Γιουσέφ Ελ Αραμπί να βραβευτεί από τη διοργανώτρια αρχή στο σχετικό διαγωνισμό για τους καλύτερους ανά μήνα στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Εκείνη την περίοδο ο Ολυμπιακός έδωσε 4 αγώνες πρωταθλήματος και ο Μαροκινός επιθετικός και πρώτος σκόρερ της έως τώρα σεζόν, σημείωσε 6 γκολ! Πέτυχε χατ-τρικ στο 4-1 με τον Βόλο στις 5/12, ένα γκολ στο 6-0 στην Λαμία στις 13/12 και δύο τέρματα στο 5-1 με την Λάρισα στις 20 Δεκεμβρίου, σε ματς που είχε και ασίστ.

Ο Ελ Αραμπί δεν σκόραρε μόνο στο 1-1 με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ στις 16 Δεκεμβρίου, αλλά στις 3 Γενάρη πέτυχε δύο γκολ στην ΑΕΚ στο 3-0 του Φαλήρου! Ο Μαροκινός ξεκουράστηκε στο ματς με τον Απόλλωνα, το ίδιο θα συμβεί και στο Κύπελλο με τον Παναιτωλικό και επιστρέφει «φρέσκος» την ερχόμενη Κυριακή με τον ΟΦΗ (7/2) προκειμένου να συνεχίσει να βρίσκει το δρόμο προς τα δίχτυα και να ξεπεράσει τις εντυπωσιακές περσινές επιδόσεις του.