Ολυμπιακός: Στις 11 κορυφαίες μεταγραφές της Γαλλίας ο Σισέ!

Ο δανεισμός του Παπέ Σισέ από τον Ολυμπιακό στην Σεντ Ετιέν συμπεριλήφθηκε στη λίστα με τις κορυφαίες μεταγραφές αυτού του χειμώνα στη Ligue 1. Στην αποστολή για το ματς με τη Ναντ. 

Ολυμπιακός: Στις 11 κορυφαίες μεταγραφές της Γαλλίας ο Σισέ!

Σε αφιέρωμα που παρουσίασε το tuttomercato η μετακίνηση του Παπέ Σισέ με τη μορφή δανεισμού από τον Ολυμπιακό στην Σεντ Ετιέν συγκαταλέγεται ανάμεσα στις κορυφαίες κινήσεις που έγιναν αυτόν τον χειμώνα για το γαλλικό πρωτάθλημα.

Ο Σισέ πήγε στους «στεφανουά» με οψιόν αγοράς 13 εκατομμυρίων ευρώ και θεωρείται πολύ πιθανό, εφόσον βοηθήσει τη νέα ομάδα του να παραμείνει στη Ligue 1, να γίνει ενεργοποίηση της συμφωνίας ώστε η Σεντ Ετιέν να αποκτήσει το καλοκαίρι τα δικαιώματά του.

Η κορυφαία ενδεκάδα των μεταγραφών στην Γαλλία μαζί με αυτή του Σισέ από τον Ολυμπιακό στην Σεντ Ετιέν είναι:

Του Μπούλκα από την Παρί Σεν Ζερμέν στην Σατορού. Του Λιρολά από την Φιορεντίνα στην Μαρσέιγ. Του Σαλίμπά από την Άρσεναλ στη Νις. Του Τοντιμπό από την Μπαρτσελόνα στη Νις. Του Ντιατά από την Μπριζ στη Μονακό με 20 εκατομμύρια ευρώ! Του Εντσάμ από την Σέλτικ στην Μαρσέιγ. Του Σερί από την Φούλαμ στην Μπορντό. Του Μίλικ από τη Νάπολι στην Μαρσέιγ με 9 εκατ. ευρώ. Του Σλιμανί από την Λέστερ στην Λιόν. Και του Μοντεστέ από την Κολονία στην Σεντ Ετιέν.

Ο Παπέ Σισέ συμπεριλήφθηκε στην αποστολή της Σεντ Ετιέν για τον αγώνα της Τετάρτης (3/2) με τη Ναντ και αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του με τη φανέλα της γαλλικής ομάδας.