Ολυμπιακός: Συνεχίζει με 23 στο Europa League

Η λίστα του Ολυμπιακού για τα ματς με την PSV είναι έτοιμη, με νέα πρόσωπα τους Παπασταθόπουλο, Ρέαμπτσιουκ και Λαλά. 

Ολυμπιακός: Συνεχίζει με 23 στο Europa League

Ο Ολυμπιακός δηλώνει σήμερα (2/2) τη νέα λίστα του για την Ευρώπη, με τους παίκτες που θα έχει διαθέσιμους ο Πέδρο Μαρτίνς για τις αναμετρήσεις με την PSV Αϊντχόφεν στις 18 και 25 Φεβρουαρίου για τη φάση των «32» του Europa League.

Οι τρεις αλλαγές θα είναι οι μεταγραφές που έγιναν στη χειμερινή περίοδο, δηλαδή ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος, ο Κένι Λαλά και ο Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ, οι οποίοι θα πάρουν τις θέσεις των Παπέ Σισέ που πήγε δανεικός στην Σεντ Ετιέν, Ρούμπεν Βινάγκρε με τον οποίο λύθηκε ο δανεισμός από την Γουλβς και Χιλάλ Σουντανί που έλυσε το συμβόλαιό του και θα συνεχίσει στη Σαουδική Αραβία με την Αλ Φατέχ.

Η νέα λίστα θα έχει δύο παίκτες λιγότερους σε σχέση με αυτή του Champions League, τον Πέπε που πήγε δανεικός στην Φαμαλικάο και τον Ραφίνια με τον οποίο απομένουν τα τυπικά για τη διακοπή της συνεργασίας του με τον Ολυμπιακό και πιθανότατα την επιστροφή του στην Βραζιλία.

Στη νέα λίστα θα βρίσκονται 23 παίκτες. Οι Σα, Τζολάκης, Καραργύρης, Λαλά, Ντρέγκερ, Ρέαμπτσιουκ, Χολέμπας, Σεμέδο, Παπασταθόπουλος, Μπα, Παπαδόπουλος, Εμβιλά, Καμαρά, Μπουχαλάκης, Ανδρούτσος, Φορτούνης, Βαλμπουενά, Μπρούμα, Μασούρας, Βρουσάι, Ραντζέλοβιτς, Ελ Αραμπί και Χασάν.

Από το ρόστερ θα είναι εκτός όπως και στο Champions League οι Τιάγκο Σίλβα, Κάιπερς και Κρίστινσον.

Αναμένεται η επίσημη γνωστοποίηση της λίστας, ενώ υπενθυμίζεται ότι ο Σεμέδο είναι τιμωρημένος και θα χάσει το πρώτο ματς με την ολλανδική ομάδα, ενώ ο Καμαρά είναι στο όριο καρτών.