Στις καθυστερήσεις η Σπόρτινγκ 1-0 την Μπενφίκα (highlights)

Με γκολ στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων, η Σπόρτινγκ νίκησε 1-0 την Μπενφίκα, στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής της Primeira Liga και παρέμεινε στην κορυφή της βαθμολογίας.

Στις καθυστερήσεις η Σπόρτινγκ 1-0 την Μπενφίκα (highlights)

Μεγάλη νίκη σημείωσε η Σπόρτινγκ Λισαβόνας απέναντι στην Μπενφίκα σε ένα παιχνίδι ιδιαίτερης βαθμολογικής σημασίας. Τα «Λιοντάρια» κατόρθωσαν να πάρουν τη νίκη με 1-0 στις καθυστερήσεις, παραμένοντας έτσι, στην πρώτη θέση της Primeira Liga.

Το γκολ της νίκης σημείωσε ο Ματέους Νούνες στο 90+2', χαρίζοντας τους τρεις πολυπόθητους βαθμούς στην ομάδα του.

Για τους «Κόκκινους» αγωνίστηκε βασικός ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος, από την κακή εκτίμηση του οποίου προήλθε το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης.

Η Σπόρτινγκ βρίσκεται στην κορυφή, με τέσσερις βαθμούς διαφορά από τη δεύτερη Πόρτο, ενώ η Μπενφίκα έχει εννέα βαθμούς λιγότερους και βρίσκεται πλέον στην τέταρτη θέση.

ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ ΛΙΣΑΒΟΝΑΣ: Αδάν, Νέτο, Κοάτες, Φεντάλ, Πόρο, Ματέους Νούνες, Ζοάο Μάριο (60' Παλίνια), Γκονσάλβες (91' Μπραγκάνκα), Μέντες, Νούνο Σάντος (60' Καμπράλ), Τομάς (74' Ταμπάτα).

ΜΠΕΝΦΙΚΑ: Βλαχοδήμος, Οταμέντι, Ζαρντέλ (11' Γκαμπριέλ), Βερτόνχεν, Ζιλμπέρτο, Ράφα Σίλβα, Πίζι, Βάιγκλ, Γκριμάλντο (79' Ταβάρες), Ντάργουιν (79' Σεφέροβιτς), Σέρβι (64' Τααράμπτ).