Ολυμπιακός: Για το «3 στα 3» ο Χασάν

Έχει σκοράρει στις προηγούμενες συμμετοχές του με τον Ολυμπιακό εναντίον του Απόλλωνα ο Αχμέντ Χασάν. Αν πάρει χρόνο σήμερα (31/1-19.30), ο Αιγύπτιος θα έχει εξτρά κίνητρο...

Ολυμπιακός: Για το «3 στα 3» ο Χασάν

Ο Αχμέντ Χασάν έχει επιστρέψει για τα καλά στη δράση μετά την περιπέτειά του με τον κορονοϊό, έχει ήδη σταθεί καθοριστικός με το γκολ που πέτυχε στις καθυστερήσεις του αγώνα με τον ΠΑΣ και περιμένει κι άλλες ευκαιρίες για να ξαναμπεί σε φουλ ρυθμό και να συνεχίσει να σκοράρει με τον Ολυμπιακό.

Ο Αιγύπτιος έχει ήδη βάλει 29 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις με τη φανέλα του Ολυμπιακού, έχει ήδη ξεπεράσει τον αριθμό τερμάτων που είχε πετύχει ως παίκτης της Μπράγκα (25) και έχει μπροστά του τα 32 γκολ του όταν αγωνιζόταν στην Ρίο Άβε. Είναι θέμα χρόνου, δηλαδή, να ξεπεράσει τον εαυτό του στο σκοράρισμα και να γίνει ο Ολυμπιακός η ομάδα του με την οποία θα έχει βάλει τα περισσότερα.

Απέναντι στον Απόλλωνα ο Χασάν θα είναι λογικά στον πάγκο, αλλά δεν αποκλείεται να χρησιμοποιηθεί είτε αν το ματς πάει από νωρίς καλά για τον Ολυμπιακό είτε αν χρειαστεί η παρουσία του για να μπορέσει η ομάδα του να φτάσει στη νίκη. Και υπάρχει ένα ιδιαίτερο πλεονέκτημα για τον φορ του Ολυμπιακού, καθώς έχει βάλει γκολ και στα δύο προηγούμενα ματς που έχει αγωνιστεί εναντίον του συγκεκριμένου αντίπαλου.

Τον Μάρτη του 2019 είχε κάνει το τελικό 0-2 στην Ριζούπολη (το πρώτο ήταν αυτογκόλ από τον Στάθη), ενώ στον φετινό αγώνα του πρώτου γύρου στο «Γ. Καραϊσκάκης» έβαλε και τα δύο γκολ του Ολυμπιακού (65΄και 70΄) για το τελικό 2-0. Απέναντι σε μια ομάδα που «την έχει» ο Χασάν, ο Μαρτίνς είναι πιθανό ότι θα τον αξιοποιήσει και πάλι για να βρει γκολ από τον δεινό αυτόν σκόρερ που έχει ήδη 5 γκολ και 2 ασίστ στα μόλις 10 φετινά παιχνίδια του στη Super League.