Τον ξέρουν... Λαλά!

Αντίπαλοι του Κένι Λαλά ήταν στο γαλλικό πρωτάθλημα Βαλμπουενά, Εμβιλά και Καμαρά. Για λίγο δεν τον... πρόλαβε ο Ελ Αραμπί. Γιατί ο Μαντί τον θυμάται... καλύτερα! Η νέα συνάντηση στον Ολυμπιακό...

Τον ξέρουν... Λαλά!

Πολλά γνώριμα πρόσωπα θα συναντήσει στον Ρέντη ο Κένι Λαλά. Ο Γάλλος μπακ δεν θα έχει κάποιον παλιό συμπαίκτη του (είχε παίξει μαζί με... Ντοσεβί και... Μπονγκ, αλλά αυτοί έχουν φύγει καιρό από τον Ολυμπιακό), όμως θα συναντήσει παίκτες με τους οποίους είχε αγωνιστεί ως αντίπαλος στην πρώτη ή στη δεύτερη κατηγορία του γαλλικού πρωταθλήματος.

Στις αρχές της καριέρας του στη Βαλενσιέν είχε αναμετρηθεί με την Μαρσέιγ του Ματιέ Βαλμπουενά, ο οποίος ήταν τότε στα «ντουζένια» του στην Μασσαλία. Ενώ το τελευταίο διάστημα, όταν ο Γιαν Εμβιλά επέστρεψε στο Σαμπιονά, είχε παίξει αντίπαλος του Λαλά σε ματς της Σεντ Ετιέν με την Στρασμπούρ.

Αυτός που τον θυμάται καλύτερα απ' όλους είναι ο Μαντί Καμαρά. Διότι είχε γίνει ένα απίθανο ματς στην Κορσική, για την Ligue 2 το 2017, ανάμεσα σε Αζαξιό (με Μαντί βασικό και Σισέ να μπαίνει αλλαγή) και Λανς, στην οποία αγωνιζόταν τότε ο Λαλά. Στο ημίχρονο το σκορ ήταν... 2-5! Με τον Λαλά να δημιουργεί το ένα από τα γκολ της τότε ομάδας του και να έχει έξοχη απόδοση, στο τελικό 3-6!

Ο Ελ Αραμπί έφυγε από την Καέν και την Γαλλία ακριβώς τη χρονιά που ο Λαλά άρχισε να παίζει στην Βαλενσιέν, οπότε δεν έτυχε να αγωνιστούν αντίπαλοι. Ούτε με τον Ουσεϊνού Μπα έχει παίξει, καθώς όταν άρχισε να αγωνίζεται ο Σενεγαλέζος, ο Λαλά έπαιζε με την Στρασμπούρ στην πρώτη κατηγορία.

Θα έχει να πει πολλά και με πολλούς ο νέος άσος του Ολυμπιακού...