Το μετάνιωσαν για Εμβιλά, περιμένουν τον Σισέ

Η Σεντ Ετιέν έχασε έναν σπουδαίο χαφ με την μετακίνηση του Εμβιλά στον Ολυμπιακό και τώρα «καίγεται» για άμεσες λύσεις από τον Σισέ στην προσπάθειά της να μην υποβιβαστεί. Ανακοινώνεται η συμφωνία, πέρασε ιατρικά. 

Το μετάνιωσαν για Εμβιλά, περιμένουν τον Σισέ

Η Σεντ Ετιέν έχει υποδεχτεί τον Παπ Αμπού Σισέ, ο οποίος πέρασε τα ιατρικά τεστ και υπογράφει το δανεισμό του έως το καλοκαίρι στην γαλλική ομάδα, η οποία περιμένει πάρα πολλά από τον Σενεγαλέζο αμυντικό στην προσπάθεια που κάνει για να ξεφύγει από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας και να αποφύγει περιπέτειες υποβιβασμού.

Οι «στεφανουά» σίγουρα αναγνωρίζουν ότι θα ήταν προτιμότερο γι΄αυτούς να είχαν κρατήσει το καλοκαίρι τον Γιαν Εμβιλά, ο οποίος κάνει μία από τις κορυφαίες σεζόν της καριέρας του στον Ολυμπιακό, αλλά τώρα περιμένουν ότι θα έχουν σημαντική αμυντική βοήθεια από έναν παίκτη της ελληνικής ομάδας. Με τον Σισέ να καλείται να συμμαζέψει αμυντικά την Σεντ Ετιέν που έχει δεχτεί 35 γκολ και είναι η τέταρτη χειρότερη άμυνα της Ligue 1.

Ο Σισέ είναι σε πάρα πολύ καλή κατάσταση και αναμένεται να γίνει βασικός από την πρώτη στιγμή, καθώς ήδη αναφέρεται ότι θα είναι στην αποστολή για τον εκτός έδρας αγώνα με τη Νις, την ερχόμενη Κυριακή (31/1). Με τον Ολυμπιακό να είναι ούτως ή άλλως κερδισμένος διότι αν θέλει η γαλλική ομάδα να τον αγοράσει θα πρέπει να πληρώσει ή να διαπραγματευτεί το καλοκαίρι τη ρήτρα των 13 εκατ. ευρώ, αλλιώς ο παίκτης θα επιστρέψει στον Ολυμπιακό έχοντας πολλά ματς στα πόδια του. Κάτι που δεν ήταν βέβαιο ότι θα συνέβαινε φέτος με τους Σεμέδο, Παπασταθόπουλο και Μπα να έχουν προτεραιότητα στο πλάνο για τους στόπερ. Και φυσικά πάντα ετοιμοπόλεμο τον Αβραάμ Παπαδόπουλο.