Παντού Sokratis και Ολυμπιακός!

Όλα τα μεγάλα ΜΜΕ της Ευρώπης (και όχι μόνο) έχουν ξεχωριστές αναφορές στη μεταγραφή του Σωκράτη Παπασταθόπουλου στον Ολυμπιακό. 

Παντού Sokratis και Ολυμπιακός!

Μεγάλη αίσθηση σε ολόκληρη την Ευρώπη, αλλά και στον ποδοσφαιρικό πλανήτη, έχει κάνει η συμφωνία του Ολυμπιακού με τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο μετά τη λύση της συνεργασία του 32χρονου άσου από την Άρσεναλ.

Δεν ήταν μόνον οι αναφορές στα social media της UEFA ούτε και όσα προβλήθηκαν στα ΜΜΕ της Αγγλίας λόγω της παρουσίας του Sokratis στην Άρσεναλ, αλλά σε ολόκληρη την Ευρώπη υπήρξαν μεγάλα ρεπορτάζ για τον επαναπατρισμό του παίκτη και τη μετακίνησή του για τα επόμενα 2,5 χρόνια στον Ολυμπιακό.

Μεγάλο θέμα έχει γίνει στην Γερμανία λόγω της πολυετούς καριέρας του Παπασταθόπουλου σε Ντόρτμουντ και Βέρντερ, αλλά και στην Ιταλία τόσο επειδή έπαιξε παλιότερα στην Τζένοα όσο και επειδή το συγκεκριμένο club, όπως και η Λάτσιο, ενδιαφέρθηκαν έντονα τις τελευταίες εβδομάδες για την απόκτησή του. Για το λόγο αυτό υπήρξαν πολλές αναφορές στη μεταγραφή του παίκτη και στην Ισπανία επειδή η Μπέτις είχε φτάσει κοντά σε συμφωνία για να τον εντάξει στο δυναμικό της. Τα ίδια και στην Τουρκία λόγω Φενέρ, αλλά και σε πάρα πολλές άλλες χώρες, στις οποίες τα αθλητικά media έχουν αφιερώσει πολύ χώρο για να προβάλλουν την εξέλιξη με το νέο συμβόλαιο του έμπειρου αμυντικού στον Ολυμπιακό.

Αυτή η προβολή είναι ένα ακόμη πολύ μεγάλο κέρδος για τον Ολυμπιακό και την επιτυχία του να κάνει δικό του έναν εγνωσμένης αξίας στο εξωτερικό Έλληνα ποδοσφαιριστή. Ένα από τα πολλαπλά οφέλη αυτής της μεταγραφής.