Τέλος ο Σουντανί από τον Ολυμπιακό

Δεν θα συνεχίσει στον Ολυμπιακό ο Χιλάλ Σουντανί καθώς ενημερώθηκε για την πρόωρη λήξη της συνεργασίας με την πειραϊκή ομάδα. 

Τέλος ο Σουντανί από τον Ολυμπιακό

Έξι μήνες πριν από το τέλος του συμβολαίου του, ο Χιλάλ Σουντανί αποχωρεί από τον Ολυμπιακό, επιβεβαιώνοντας έτσι τα ρεπορτάζ που είχαν μεταδοθεί πριν από λίγο καιρό στην πατρίδα του.

Ο Αλγερινός επιθετικός είχε μείνει πίσω στις επιλογές του Πέδρο Μαρτίνς και δεν είχε πιθανότητες να διεκδικήσει περισσότερο χρόνο συμμετοχής, πίσω από Ελ Αραμπί, Χασάν και Κάιπερς που πιθανώς θα παραμείνει στο ρόστερ, καθώς δεν έχει προχωρήσει κάποια από τις περιπτώσεις ενδιαφέροντος ξένων ομάδων, από Ισπανία, Ολλανδία και Βέλγιο.

Ο Σουντανί ενημερώθηκε από τον Ολυμπιακό, σύμφωνα με πληροφορίες, για την απόφαση να μη συνεχιστεί η συνεργασία και αποχαιρέτησε τους συμπαίκτες του και το προπονητικό τιμ στον Ρέντη.

Ο διεθνής Αλγερινός θα μείνει ελεύθερος και θα επιστρέψει στην Κροατία όπου είχε αγωνιστεί για πολλά χρόνια στην Ντιναμό Ζάγκρεμπ και έχει μόνιμη κατοικία. Δεν έχει διευκρινιστεί ακόμη εάν έχει βρει ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα του.

Στον Ολυμπιακό, ο 33χρονος επιθετικός πήγε το καλοκαίρι του 2019 από τη Νότιγχαμ Φόρεστ και είχε έναν πολύ σοβαρό τραυματισμό πέρυσι που τον άφησε πολύ πίσω. Συνολικά έπαιξε με την ερυθρόλευκη φανέλα σε 31 αγώνες, με 9 γκολ και 5 ασίστ.