Τελευταίο «διπλό» του Μπριχ στο «Καραϊσκάκης»!

Ο Φέλιξ Μπριχ θα διευθύνει το ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ και από τον περασμένο Δεκέμβρη (Ολυμπιακός-Πόρτο 0-2) δεν έχει στα παιχνίδια του νίκη φιλοξενούμενου! 

Τελευταίο «διπλό» του Μπριχ στο «Καραϊσκάκης»!

Ο Φέλιξ Μπριχ είναι από τους κορυφαίους διαιτητές στην Ευρώπη και ιδανική επιλογή από πλευράς Μαρκ Κλάτενμπεργκ για το ντέρμπι της Τετάρτης (27/1) στο «Γ. Καραϊσκάκης» ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ για τη 19η αγωνιστική της Super League.

Ο 45χρονος Γερμανός ρέφερι που έχει παίξει σε Μουντιάλ, αλλά έχει στην καριέρα του και τελικούς Champions League και Europa League είχε συμμετοχή πριν από μερικούς μήνες σε επιτυχίες των δύο ομάδων. Με τον Ολυμπιακό να παίρνει τον τελικό του Κυπέλλου απέναντι στην ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ να αποκλείει την Μπενφίκα με το 2-1 στην Τούμπα.

Για τον Ολυμπιακό ο Μπριχ δεν ήταν «γουρλής» στο ματς της τελευταίας αγωνιστικής στον όμιλο του φετινού Champions League (9/12/20) με την Πόρτο. Ενώ είχε «ξεψαχνίσει» με τους συνεργάτες του στο VAR τη φάση στο 6ο λεπτό, με το πέναλτι τελικά σε βάρος του Χολέμπας και το γρήγορο προβάδισμα της Πόρτο που πήρε τη νίκη με 2-0. Παρόλο που δεν είχε σημασία εν τέλει για την πρόκριση του Ολυμπιακού σε βάρος της Μαρσέιγ στους «32» του Europa League.

Το αξιοσημείωτο είναι πως από εκείνο το παιχνίδι, ο Μπριχ δεν έχει «φέρει» ξανά νίκη φιλοξενούμενου! Ακολούθησαν 7 αγώνες χωρίς «διπλό» για διοργανώσεις της Γερμανίας: Χαϊντενχάιμ-Ρέγκενσμπουργκ 0-0, Λειψία-Κολονία 0-0, Στουτγκάρδη-Φράιμπουργκ 1-0, Άιντραχτ Φρανκφούρτης-Λεβερκούζεν 2-1, Νυρεμβέργη-Αμβούργο 1-1, Στουτγκάρδη-Γκλάντμπαχ 2-2 και το περασμένο Σάββατο (23/1) Άουγκσμπουργκ-Ουνιόν Βερολίνου 2-1.

Θα επαναλάβει νίκη φιλοξενούμενου ο Μπριχ στο ίδιο γήπεδο ή θα συνεχίσει αυτό το σερί με 3 νίκες γηπεδούχων και 4 ισοπαλίες που έχει στους τελευταίους αγώνες του; Θα το μάθουμε το βράδυ της Τετάρτης (27/1) στο γήπεδο του πρωτοπόρου με διαφορά στη Super League Ολυμπιακού απέναντι στον ΠΑΟΚ που θα παίξει το τελευταίο του χαρτί για να μείνει διεκδικητής.