Καταγγελία από 22χρονη για σεξουαλική παρενόχληση από τον Ουάρντα (vid)

Χαμός γίνεται στην Αίγυπτο μετά την καταγγελία 22χρονης κοπέλας, η οποία υποστηρίζει ότι έχει υποστεί σεξουαλική παρενόχληση από τον Αμρ Ουάρντα.

Καταγγελία από 22χρονη για σεξουαλική παρενόχληση από τον Ουάρντα (vid)

Σάλος έχει ξεσπάσει στην Αίγυπτο με αρνητικό πρωταγωνιστή τον Αμρ Ουάρντα, ο οποίος φέρεται να έχει νέες περιπέτειες με το γυναικείο φύλο. Συγκεκριμένα ο Τύπος στην πατρίδα του αποκαλύπτει ότι η Φαίδρα Γκουγκούλη κατηγορεί τον άσο του ΠΑΟΚ για σεξουαλική παρενόχληση.

Η Αιγύπτια ελληνικής καταγωγής έχει αναρτήσει στο διαδίκτυο μηνύματα που της έστειλε ο μεσοεπιθετικός του ΠΑΟΚ, ενώ έχει δώσει στη δημοσιότητα και ηχητικά μηνύματα και ισχυρίζεται ότι είναι η φωνή του.

Η κοπέλα διαμένει στο Ντουμπάι και ισχυρίζεται ότι ο Αιγύπτιος ποδοσφαιριστής την παρενοχλούσε επίμονα και ζητούσε να συναντηθούν. Εκείνη αρνήθηκε με αποτέλεσμα ο Ουάρντα να αντιδράσει, να την βρίσει και την απειλήσει ότι θα στείλει μήνυμα στους γονείς της.

Σε δηλώσεις στην ιστοσελίδα «albawabhnews» η κοπέλα τονίζει ότι θα προσφύγει στη Δικαιοσύνη για το θέμα και μάλιστα αναφέρει ότι από τη στιγμή που προχώρησε στις αποκαλύψεις για τον Ουάρντα επικοινώνησαν μαζί της κι άλλες κοπέλες από την Ελλάδα και την Αίγυπτο, οι οποίες της είπαν ότι έχουν υποστεί παρενόχληση από τον ποδοσφαιριστή. Το θέμα έχει πάρει μεγάλη έκταση στην Αίγυπτο και τα Μέσα αναφέρουν ότι υπάρχουν και σοβαρότερες καταγγελίες από τη συγκεκριμένη.