Ξέσπασμα Βαλμπουενά!

Πολύ σκληρή κριτική από τον Ματιέ Βαλμπουενά στην Μαρσέιγ και στον Αντρέ Βίλας Μπόας. Τι δήλωσε ο άσος του Ολυμπιακού

Ξέσπασμα Βαλμπουενά!

Στην καθιερωμένη παρουσία του σε εκπομπή γαλλικού ραδιοφωνικού σταθμού (RMC) ο Ματιέ Βαλμπουενά άσκησε δριμύτατη κριτική στην Μαρσέιγ για τη νέα ήττα της στο γαλλικό πρωτάθλημα (0-1 από τη Λανς) και την υποχώρησή της στη βαθμολογία, δέκα βαθμούς από την κορυφή.

Ο άσος του Ολυμπιακού και επί σειρά ετών παίκτης της Μαρσέιγ καταφέρθηκε και εναντίον του Αντρέ Βίλας Μπόας για το γεγονός ότι δεν έχει προσφέρει καμία βελτίωση στην γαλλική ομάδα στο διάστημα της θητείας του.

Ο Βαλμπουενά είπε ότι «μετά το παιχνίδι με τη Νιμ πιστέψαμε ότι η Μαρσέιγ είχε πάει όσο πιο χαμηλά γινόταν, αλλά τελικά υπήρχε και παρακάτω. Στον αγώνα με τη Λανς δεν υπήρχε καμία αντίδραση από τους παίκτες μετά το γκολ που δέχτηκαν. Για να παίζεις στην Μαρσέιγ πρέπει να έχεις προσωπικότητα, χαρακτήρα και αυτοπεποίθηση. Ξέρω καλά τον Μανταντά, είναι ένας απογοητευμένος αρχηγός, το είδα στην έκφραση του προσώπου του».

Για τον Πορτογάλο τεχνικό της Μαρσέιγ, τον Αντρέ Βίλας Μπόας, τόνισε: «Βρίσκεται στην ομάδα εδώ και 1,5 χρόνο. Έχει προσφέρει κάποια βελτίωση; Καμία. Στο ματς με τη Λάνς ηττήθηκε κατά κράτος στην τακτική. Οι αντίπαλοι είχαν χρόνο να κοντρολάρουν, να ελέγξουν και πάντα η αντίδραση ήταν καθυστερημένη». Ευθύνες επέρριψε ο Βαλμπουενά και στους διοικητικούς χειρισμούς του γαλλικού συλλόγου, ο οποίος αποκλείστηκε φέτος από τον Ολυμπιακό από τη συνέχεια του Europa League.