Επιστρέφει Σολδάνο στον Ολυμπιακό η Μπόκα

Αποφάσεις σχετικά με το μέλλον του Φράνκο Σολδάνο έχουν λάβει στην Μπόκα Τζούνιορς και ο Αργεντινός του Ολυμπιακού δεν είναι στο πλάνο τους. Ενδιαφέρον από Νιούελς. 

Επιστρέφει Σολδάνο στον Ολυμπιακό η Μπόκα

Ο Φράνκο Σολδάνο ανήκει στον Ολυμπιακό και έχει δοθεί δανεικός στην Μπόκα Τζούνιορς με οψιόν αγοράς, αλλά η ομάδα της Αργεντινής φαίνεται αποφασισμένη να μην την ενεργοποιήσει και να επιστρέψει τον παίκτη στον ελληνικό σύλλογο.

Ο 26χρονος επιθετικός έχει παίξει 33 ματς με την Μπόκα και έχει σκοράρει 3 φορές, ενώ μέχρι και τώρα ήταν στις βασικές επιλογές της. Ωστόσο ο αποκλεισμός από τον τελικό του Κόπα Λιμπερταδόρες από την Σάντος έχει παίξει ρόλο ώστε η ομάδα της Αργεντινής να προχωρήσει σε αναδιάρθρωση πλάνων για τη συνέχεια και ο Σολδάνο φέρεται να έχει ήδη ενημερωθεί ότι δεν είναι μέσα σε αυτά, παρόλο που ο δανεισμός του από τον Ολυμπιακό ολοκληρώνεται το ερχόμενο καλοκαίρι.

Υπάρχουν ομάδες στην Αργεντινή (γράφτηκε για την Νιούελς Οντ Μπόις) που θα ενδιαφέρονταν για τον ποδοσφαιριστή εάν υπάρξουν τελικά εξελίξεις πρόωρης διακοπής αυτού του δανεισμού, αλλά είναι ένα ζήτημα που θα απασχολήσει τον Ολυμπιακό γενικότερα. Ενδεχομένως και σε μια προσπάθειά πώλησής του, καθώς απομένουν ακόμη 2,5 χρόνια συμβολαίου με τον ποδοσφαιριστή που δεν μπόρεσε να δείξει την αξία του στη διάρκεια της σύντομης θητείας του στον Πειραιά. Με ικανότητες σαν περιφερειακός κυνηγός, αλλά σοβαρό πρόβλημα στο σκοράρισμα.