Υποχωρούν στην Σάλκε για Ραφίνια

Τι αναφέρουν τελευταίες πληροφορίες από την Γερμανία για το ενδιαφέρον της Σάλκε να πάρει από τον Ολυμπιακό τον Ραφίνια.

Υποχωρούν στην Σάλκε για Ραφίνια

Τόσο ο Ολυμπιακός όσο και ο Ραφίνια έχουν ξεκαθαρίσει το τελευταίο διάστημα ότι δεν υπάρχει ζήτημα αποχώρησης του Βραζιλιάνου μπακ στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο, παρόλο που είχαν ακουστεί πολλά αρχικά για την Μπενφίκα και πιο πρόσφατα για την Σάλκε.

Η γερμανική ομάδα είχε δείξει θέληση να συνεργαστεί ξανά μετά από αρκετά χρόνια με τον έμπειρο ποδοσφαιριστή, ενώ και ο ίδιος ποτέ δεν έκρυψε τα αισθήματα που τρέφει για την Σάλκε από την προηγούμενη θητεία του εκεί.

Ωστόσο σημερινά (21/1) δημοσιεύματα στην Γερμανία αναφέρουν ότι ο Ραφίνια δεν είναι πλέον στην κορυφή της μεταγραφικής λίστας για την ενίσχυση στη συγκεκριμένη θέση και ότι εξετάζονται άλλες επιλογές. Ο προπονητής της Σάλκε Κρίστιαν Γκρος έχει εκφράσει την εμπιστοσύνη του στον Τίμο Μπέκερ που καλύπτει τη θέση, αλλά μέχρι το τέλος της μεταγραφικής περιόδου η αναζήτηση για κάτι ποιοτικότερο από τον υψηλόσωμο ποδοσφαιριστή πρόκειται να συνεχιστεί. «Κι ο Ραφίνια δεν είναι πλέον στις πρώτες θέσεις της σχετικής λίστας», αναφέρουν ρεπορτάζ της Σάλκε.

Ο Βραζιλιάνος πήρε «ανάσες» στα ματς με τον ΠΑΣ Γιάννενα και τον Παναιτωλικό και προετοιμάζεται για την πολύ δύσκολη και καθοριστική εβδομάδα για την Super League με τους αγώνες του Ολυμπιακού με Ατρόμητο, ΠΑΟΚ και Απόλλωνα. Ποτέ δεν μπορεί κανείς να είναι σίγουρος με τις μεταγραφικές ανατροπές, αλλά αυτή τη στιγμή τουλάχιστον θέμα «Ραφίνια-Σάλκε» φαίνεται ότι παύει να υφίσταται.