Τάτσης: «Το μυαλό μας είναι στο πρωτάθλημα»

Παιχνίδι που δεν χρειάζεται κριτική, χαρακτήρισε αυτό με τον ΠΑΟΚ ο προπονητής της ΑΕΛ, Γιάννης Τάτσης μετά την βαριά ήττα με 5-0. 

Τάτσης: «Το μυαλό μας είναι στο πρωτάθλημα»

Δεν κατάφερε να φανεί ανταγωνιστική η ΑΕΛ και ηττήθηκε με το ευρύ 5-0 από τον ΠΑΟΚ στη Τούμπα στο πρώτο από τα δύο παιχνίδια για τη φάση των «16» του Κυπέλλου Ελλάδος.

Οι «βυσσινί» αγωνίστηκαν με πολλές απουσίες καθώς ο κόουτς της ομάδας, Γιάννης Τάτσης προχώρησε ροτέισον θέλοντας να προφυλάξει κάποιους παίκτες για τα δύσκολα και απαιτητικά παιχνίδια που έρχονται στο πρωτάθλημα της Super League 1.

Επίσης, ο Έλληνας τεχνικός της ΑΕΛ δε θέλησε να κάνει κριτική στο παιχνίδι, τονίζοντας πως το μυαλό όλων στον κάμπο είναι στην σημαντική αναμέτρηση με τον Αστέρα Τρίπολης ενώ ξεκαθάρισε πως και στη ρεβάνς θα κάνει αλλαγές, θέλοντας να δοκιμάσει παίκτες, δίνοντας τους χρόνο.

Αναλυτικά όσα είπε: «Το παιχνίδι δεν αντέχει κριτική. Αυτό που έχω να πω είναι πως θέλαμε να ξεκουράσουμε κάποιους παίκτες. Κακά τα ψέματα το μυαλό μας είναι στο πρωτάθλημα εκεί έχουμε ρίξει το βάρος».

Όσο για τη ρεβάνς τόνισε: «Θα κάνουμε και εκεί ροτέισον, ξανα λέω το μυαλό μας είναι αποκλειστικά και μόνο στο πρωτάθλημα».