Στους 25 κορυφαίους Αφρικανούς ο Ελ Αραμπί

Σπουδαία διάκριση για τον Γιουσέφ Ελ Αραμπί του Ολυμπιακού που είναι μεταξύ των 25 κορυφαίων Αφρικανών ποδοσφαιριστών.

Στους 25 κορυφαίους Αφρικανούς ο Ελ Αραμπί

Μία εξαιρετική σεζόν ήταν η περσινή για τον Γιουσέφ Ελ Αραμπί. Ο Μαροκινός επιθετικός σκόραρε 27 φορές με την ερυθρόλευκη φανέλα σε όλες τις διοργανώσεις και μάλιστα ανάγκασε αρκετούς συλλόγους να ασχοληθούν μαζί του αν και είναι στα 33 του χρόνια.

Ο Ελ Αραμπί διέπρεψε με την ερυθρόλευκη φανέλα και συνεχίζει να κάνει το ίδιο και τη σεζόν που διανύουμε. Έτσι είναι λογικό η μία διάκριση να διαδέχεται την άλλη για τον έμπειρο επιθετικό που θυμίζουμε ότι έχει ανανεώσει το συμβόλαιο του με την ομάδα του Πειραιά.

Συγκεκριμένα ο Ελ Αραμπί συμπεριλήφθηκε στην κορυφαία 25άδα Αφρικανών ποδοσφαιριστών για το 2020. Το όνομα του φιγουράρει μεταξύ θηρίων του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου. Ο επιθετικός του Ολυμπιακού βρίσκεται στην 22η θέση της σχετικής κατάταξης. Για τον έμπειρο φορ των "ερυθρόλευκων" γίνεται ειδική μνεία στο γκολ που σημείωσε κόντρα στην Άρσεναλ την περασμένη αγωνιστική περίοδο και με το οποίο έδωσε την πρόκριση στον Ολυμπιακό.

Στην πρώτη θέση βρίσκεται ο Μοχάμεντ Σαλάχ της Λίβερπουλ, στη δεύτερη ο Μαχρέζ της Μάντσεστερ Σίτι και στην τρίτη ο Ασράφ Χακίμι της Ίντερ. Τη φετινή σεζόν ο Ελ Αραμπί έχει πετύχει 15 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις και έχει στο ενεργητικό του και μία ασίστ. Από τα 15 τα 14 τα έχει πετύχει στο πρωτάθλημα και στην Ευρώπη έχει σκοράρει κατά της Ομόνοιας.

Δείτε ΕΔΩ όλη τη λίστα με τους κορυφαίους Αφρικανούς ποδοσφαιριστές.