Ο Ολυμπιακός και ο... Ντρεγκερόπουλος!

Τι δήλωσε ο Μοχάμεντ Ντρέγκερ για τα ματς του Ολυμπιακού με ΠΑΟΚ και ΠΑΣ, για τη συνέχεια της σεζόν και για τον εαυτό του.

Ο Ολυμπιακός και ο... Ντρεγκερόπουλος!

Δηλώσεις στη NOVA έκανε ο Μοχάμεντ Ντρέγκερ ενόψει του αγώνα που θα δώσει την Κυριακή (17/1-15.00) ο Ολυμπιακός με τον ΠΑΣ Γιάννενα και γελώντας αναφέρθηκε και στο ελληνικό παρατσούκλι του, προφέροντας με άνεση το... Ντρεγκερόπουλος.

Ο Γερμανοτυνήσιος άσος δήλωσε απολύτως ευχαριστημένος στον Ολυμπιακό και έτοιμος να προσφέρει περισσότερα στην ομάδα του, βρίσκοντας συνεχώς καλύτερο αγωνιστικό ρυθμό.

Ο Ντρέγκερ μίλησε:

Για το ντέρμπι της Τούμπας: «Ήταν ένα δύσκολο ντέρμπι, ο ΠΑΟΚ έπαιξε πολύ καλά. Θα ήταν τελείως διαφορετικά αν είχαμε βάλει γκολ στην ευκαιρία του Εμβιλά. Δεν είμαστε ευχαριστημένοi με τον ένα βαθμό, αλλά πολλές φορές είναι καλύτερα να μη χάνεις εάν δεν μπορείς να νικήσεις ένα ματς. Σίγουρα είχαμε στόχο τη νίκη, χάσαμε δύο βαθμούς, αλλά δε συνέβη και κάτι καταστροφικό. Συνεχίζουμε».

Για τον ματς με τον ΠΑΣ που είχε κόψει βαθμούς στον πρώτο γύρο: «Ήταν το πρώτο μου ταξίδι με τον Ολυμπιακό και το θυμάμαι. Είναι πολύ καλή και γενναία ομάδα, παίζει καλό ποδόσφαιρο, έχει δυσκολέψει τους μεγάλους. Όμως τώρα παίζουμε στο Καραϊσκάκη και όταν είσαι στο δρόμο για τον τίτλο, αυτά τα παιχνίδια πρέπει να τα κερδίζεις. Και αυτό θα προσπαθήσουμε με σοβαρότητα να κάνουμε».

Για τη δική του παρουσία: «Είναι πολύ καλός ο πρώτος γύρος και για εμένα και για την ομάδα, δεν υπάρχει κάτι για το οποίο παραπονιέμαι. Έχω προσαρμοστεί στην ομάδα, όλοι με υποδέχτηκαν με τον καλύτερο τρόπο και με βοήθησαν. Νιώθω μέρος της ομάδας, όποτε μου το ζητάει ο προπονητής είμαι έτοιμος να προσφέρω. Έχουμε μπροστά μας το πρωτάθλημα, το Κύπελλο, το Europa League, δεν έχουμε κατακτήσει τίποτα αλλά είμαστε σε καλό δρόμο».

Για την παρουσία του στην καλύτερη 11αδα της αγωνιστικής μετά τον αγώνα με τον Παναιτωλικό: «Είμαι χαρούμενος, είχα ένα διάστημα απουσίας λόγω τραυματισμού, γύρισα χωρίς τον τέλειο ρυθμό αλλά βοήθησα την ομάδα με μία ασίστ. Είναι τιμητικό για μένα και αποτελεί κίνητρο για να συνεχίσω την προσπάθειά μου και να βοηθώ την ομάδα μου».

Και για το «Ντρεγκερόπουλος» που γράφτηκε πριν από λίγο διάστημα στα social media: «Είναι πραγματικά αστείο, μπορώ να το προφέρω και ποιος ξέρει, μπορεί σε λίγο καιρό να με φωνάζετε Ντρεγκερόπουλο»!