Ο Μπόλονι επιβεβαίωσε ότι ο Ζαγαρίτης φεύγει από τον Παναθηναϊκό!

Η είδηση της αποχώρησης του Βασίλη Ζαγαρίτη από τον Παναθηναϊκό, βγήκε από τον Λάζλο Μπόλονι στο περιθώριο των δηλώσεών του για το παιχνίδι με τον Άρη!

Ο Μπόλονι επιβεβαίωσε ότι ο Ζαγαρίτης φεύγει από τον Παναθηναϊκό!

Ο Λάζλο Μπόλονι αποκάλυψε ότι o Βασίλης Ζαγαρίτης αποτελεί ήδη παρελθόν από τον Παναθηναϊκό, καθώς αποφάσισε να συνεχίσει την καριέρα του στην Πάρμα!

«Η είδηση είναι ότι έφυγε ο Ζαγαρίτης και αυτό με θλίβει. Έψαξα να δω πως θα μπορούσα να τον προωθήσω, αλλά εκείνος επέλεξε έναν άλλο δρόμο. Σέβομαι την επιλογή του Ζαγαρίτη, χωρίς να είμαι σύμφωνος με την επιλογή αυτή. Κατανοώ ότι ο παίκτης θέλει να υπερασπιστεί το άμεσο συμφέρον του.

Εμείς είμαστε εδώ για να υπερασπιστούμε τα συμφέροντα του συλλόγου. Η επιλογή του Ζαγαρίτη δεν συνάδει με την επιλογή του συλλόγου. Του εύχομαι κάθε επιτυχία και κάθε καλό, αλλά δεν είμαστε σύμφωνοι με αυτή την απόφαση. Προσπαθούμε να φέρουμε παίκτες που θα έχουν μεγαλύτερη δυναμική, αλλά επειδή η Ακρόπολη είναι κλειστή δεν έρχονται όλοι εδώ», είπε ο Ρουμάνος προπονητής του Παναθηναϊκού.

Ερωτηθείς αν είναι σίγουρη η μεταγραφή, ο Μπόλονι απάντησε: «Μόλις τελείωσα την προπόνηση, αλλά νομίζω ότι τα πράγματα έχουν πάρει το δρόμο τους. Ξέρω ότι ο σύλλογος του έκανε προσφορά, αλλά εκείνος βρήκε κάτι άλλο».

ΜΠΟΛΟΝΙ ΓΙΑ ΑΡΗ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΘΕΜΑΤΑ

Για τις σκέψεις σχετικά με την έξοδο στην Ευρώπη: «Εγώ προσπαθώ να προχωρήσω με την ομάδα. Ο δρόμος είναι πολύ μακρύς. Οπότε ανυπομονώ».

Για τα προβλήματα που βρήκε από την πρώτη ημέρα και κατά πόσο έχουν μειωθεί: «Δεν θα έλεγα ότι είμαστε αισιόδοξοι, αλλά είμαστε θετικοί. Κοιτάω να ενισχύσω την ομάδα στους τομείς που χρειάζονται βελτίωση. Όπως ο τομέας της άμυνας. Εγώ θα ήθελα να είμαι ισχυρός και στην επίθεση, γιατί μόνο πετυχαίνοντας γκολ κερδίζεις αγώνες».

Για την φιλοσοφία: «Η φιλοσοφία δεν την αλλάζεις ξαφνικά, αλλά την χτίζεις σιγά σιγά. Αυτό που μπορώ να σας πω σήμερα είναι ότι τώρα πλέον γνωρίζω καλά το ρόστερ. Τόσο όσον αφορά τα θετικά όσα και τα αρνητικά. Προσπαθώ να στηριχτώ στα θετικά και να περιορίσω τα αρνητικά».

Για το αν σκέφτεται να δώσει κι άλλες ευκαιρίες στους μικρούς: «Δείξανε πράγματα τα παιδιά. Ο Εμμανουηλίδης πέτυχε γκολ και ο Καμπετσής προσπάθησε να πετύχει γκολ. Μπορώ να πω ότι ήταν σε στιγμές προς το τέλος, που ο αντίπαλος έπαιρνε ρίσκα. Στο μέλλον θα τους χρησιμοποιήσω. Είναι ένα θέμα σημαντικό για τον Παναθηναϊκό σήμερα».

Για τον Εμμανουηλίδη και τον Μπουζούκη: «Είμαι πεπεισμένος ότι όλοι με τους αγώνες και τη δουλειά βελτιώνονται. Κάνοντας μια ακτινογραφία στους νέους, βλέπω μερικές ελλείψεις. Δεν θα έλεγα ότι όλοι θα φτάσουν σε ένα υψηλότατο επίπεδο. Και το λέω αυτό γιατί έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Ξέροντας την εξαιρετική δουλειά που γίνεται σε ακαδημίες γαλλικών ομάδων, θα σας έλεγα ότι τρεις στους 10 μπαίνουν στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο. Όσο πιο ψηλές είναι οι απαιτήσεις στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο τόσο δύσκολο θα είναι για τις ακαδημίες στην Ελλάδα να αλλάξουν».

Για το ματς με τον Άρη: «Αυτό που με προβληματίζει είναι το ίδιο το παιχνίδι. Χωρίς να σκέφτομαι τους στόχους. Ο στόχος μας είναι να είμαστε δυνατοί σε κάθε αγώνα και να πάρουμε το καλύτερο που μπορούμε. Το πρώτο βήμα είναι να μπούμε στα πλέι οφ και από 'κει και πέρα θα δούμε τι μπορούμε να αρπάξουμε και τι να καταφέρουμε από εκεί και πέρα»

Για τον Άρη: «Ο Άρης είναι μια πολύ καλή ομάδα, που φαίνεται από τα αποτελέσματα. Έχουν σκοράρει 23 γκολ. Τον είδα τον Άρη στους αγώνες και τον θυμάμαι από το τότε που ήμουν στον ΠΑΟΚ. Δεν έχει καμία σχέση από τότε. Έχουν αναπτυχθεί πολύ»

Για τους Μαουρίσιο , Σάντσες και Βιγιαφάνιες: «Κατ΄ αρχήν θα πάρω μαζί μου τους πιο ετοιμοπόλεμους και αυτούς που μπορούν να δώσουν απαντήσεις στις απαιτήσεις του πρωταθλήματος. Δεν σας κρύβω ότι θα ήθελα να φέρω περισσότερη φυσική δύναμη στην ομάδα μας. Ουσιαστικά όταν θες την ποιότητα θα την αντικαταστήσεις με ότι έχεις στη διάθεση σου. Είναι παίκτες που είχαν νοσήσει. Ο Μαουρίσιο ξεκίνησε εδώ και μέρες να προπονείται. Δεν είχαν και οι δύο Αργεντινοί τα ίδια συμπτώματα. Οπότε το κοιτάω και ζητάω τη γνώμη του ιατρικού τιμ. Όταν είναι τρεις εβδομάδες εκτός δεν μπορείς να αντεπεξέλθει άμεσα σε αυτά που του ζητώνται».

Το «ΦΩΣ» στην πόρτα σας και στον υπολογιστή σας