Ελαμπντελαουΐ: «Προσευχηθείτε για μένα - Θα γυρίσω πιο δυνατός» (pic)

Το μήνυμα του Ομάρ Ελαμπντελαουΐ, μετά τον σοβαρό τραυματισμό που είχε παραμονή της Πρωτοχρονιάς και λίγο έλειψε να του στερήσει την όραση από το ένα μάτι.

Ελαμπντελαουΐ: «Προσευχηθείτε για μένα - Θα γυρίσω πιο δυνατός» (pic)

Ο Νορβηγός πρώην αρχηγός του Ολυμπιακού και νυν ποδοσφαιριστής της Γαλατασαράι, με μήνυμά του στο instagram υποσχέθηκε να επιστρέψει στα γήπεδα πιο δυνατός και ζήτησε από όσους προσεύχονται για την υγεία του να συνεχίσουν να το κάνουν.

Αναλυτικά το μήνυμά του:

"Όπως γνωρίζετε είχα ένα ατύχημα την παραμονή της Πρωτοχρονιάς. Ήθελα απλά να περάσω ευχάριστα την ώρα με τα παιδιά μου και τη σύζυγό μου όταν συνέβη το ατύχημα.

Ξέρω ότι μπορεί να ανησυχείτε για μένα, αλλά μερικές φορές ο Θεός μας δοκιμάζει. Πιστεύω ότι θα περάσω αυτή τη δοκιμασία, χάρη στις προσευχές σας.

Γίνομαι καλύτερα. Λαμβάνω εξαιρετική και επαγγελματική φροντίδα από το ιατρικό επιτελείο της ομάδας και κάνουμε πρόοδο κάθε μέρα. Αντιμετωπίζουμε ακόμα κάποιες προκλήσεις, αλλά θα επιστρέψω πιο δυνατός. Αυτό το υπόσχομαι. Σας παρακαλώ συνεχίστε να με έχετε στις σκέψεις σας και να προσεύχεστε για μένα.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω όσους προσευχήθηκαν και έστειλαν θετική ενέργεια και μηνύματα που με έκαναν να νιώσω ότι ήταν μαζί μου. Σημαίνει τα πάντα για μένα".