Μάντζιος: «Κομβικός για τον Άρη ο Ιανουάριος» (vid)

Κομβικό για την πορεία του Άρη στη φετινή σεζόν, χαρακτήρισε τον Ιανουάριο ο Άκης Μάντζιος, ο οποίος περιμένει ανταγωνιστικό τον Βόλο στο παιχνίδι της Πέμπτης (7/1).

Μάντζιος: «Κομβικός για τον Άρη ο Ιανουάριος» (vid)

Οι δηλώσεις του στη NOVA:

"Μέχρι να βρούμε τα πατήματά μας στον κακό αγωνιστικό χώρο βρισκόμασταν πίσω στο σκορ με 2-0. Αυτό έκανε πολύ πιο δύσκολο το έργο μας. Προσπαθήσαμε να μπούμε στο παιχνίδι με κάποιες φάσεις, δεν το καταφέραμε όμως. Αλλά πιστεύω ο μεγάλος παράγοντας που ήρθε η ήττα μας ήταν ο κακός αγωνιστικός χώρος.

Το ματς στράβωσε με το καλημέρα. Υπάρχουν πράγματα που κρατάμε, τα αναλύσαμε και τα μεταφέρουμε στους παίκτες μας. Το παιχνίδι αυτό είναι παρελθόν δεν έχουμε περιθώριο να ασχολούμαστε, ετοιμαζόμαστε για το επόμενο. Σε 40 ημέρες έχουμε 13 παιχνίδια, ένα ανά τρεις ημέρες, οπότε κοιτάμε μόνο μπροστά", υποστήριξε αρχικά και στη συνέχεια μίλησε για:

Το ματς με το Βόλο: "Μια πολύ καλή ομάδα, ένα δύσκολο παιχνίδι. Το σημαντικό είναι πως θα παρουσιαστούμε εμείς. Να έχουμε σοβαρότητα, πειθαρχία και θα κερδίσουμε. Αναλύσαμε τον αντίπαλο και ευελπιστούμε να κερδίσουμε το παιχνίδι. Τα στοιχεία που είχαμε στο μεγαλύτερο μέρος του πρώτου γύρου. Να έχουμε πειθαρχία, πλάνο, διάθεση, πάθος. Δεν υπάρχουν εύκολα παιχνίδια, όλα είναι δύσκολα και πρέπει να είμαστε κατάλληλα προετοιμασμένοι".

Την ομάδα της Θεσσαλίας χωρίς τον Ουάρντα: "Είναι καλή ομάδα, ενισχύθηκε. Αύριο θα φανεί πως είναι χωρίς τον Ουάρντα. Ήταν βαρόμετρο γι' αυτούς και πόνταρα πολλά πάνω σε αυτόν".

Το αν ο Ιανουάριος θα κρίνει σε μεγάλο βαθμό που θα φτάσει ο Άρης: "Σχεδόν με το τέλος του μήνα το πρωτάθλημα οδεύει προς την ολοκλήρωσή του. Υπάρχουν ματς και για το κύπελλο. Είναι κομβικός μήνας. Πρέπει να αφήνουμε πίσω μας ό,τι περνάει".

Τις μεταγραφές: "Ό,τι έχει να κάνει με το μεταγραφικό, το χειρίζεται η διοίκηση. Εμείς κοιτάμε το αγωνιστικό κομμάτι και τον επόμενο αντίπαλο".

Τα αγωνιστικά προβλήματα: "Όχι, δεν έχουμε άλλα προβλήματα. Περισσότερο έχουμε την κούραση από τον κακό αγωνιστικό χώρο και πάνω σε αυτό θα ήθελα να πω ότι και δεν είναι δικαιολογία και δεν είναι μόνο το παιχνίδι της Λαμίας. Πολλά γήπεδα δεν είναι σε καλή κατάσταση και όταν θέλουμε να εξελίξουμε το πρωτάθλημά μας και να το βελτιώσουμε είναι απαγορευτικό να παίζεις σε τέτοια γήπεδα. Και είναι αρκετά γήπεδα που δεν βοηθούν σε αυτό".