Μάρκοβιτς: Εμπλοκή του Ολυμπιακού φοβάται η Παρτιζάν εξαιτίας ενός όρου στο συμβόλαιο

Ο Σβέτοζαρ Μάρκοβιτς διαπρέπει στη Σερβία, αλλά στην Παρτιζάν τρέμουν ότι μπορεί να χάσουν τον ποδοσφαιριστή από τον Ολυμπιακό. Οι όροι στο συμβόλαιο που ευνοούν τους Πειραιώτες.

Μάρκοβιτς: Εμπλοκή του Ολυμπιακού φοβάται η Παρτιζάν εξαιτίας ενός όρου στο συμβόλαιο

Ο Σβέτοζαρ Μάρκοβιτς έχει παραχωρηθεί δανεικός από τον Ολυμπιακό στην Παρτιζάν με την οποία έχει κάνει οκτώ συμμετοχές στο πρωτάθλημα Σερβίας. Ο 20χρονος κεντρικός αμυντικός κάνει μία εξαιρετική σεζόν με την ασπρόμαυρη φανέλα, αλλά στην ομάδα του υπάρχει αγωνία από τη στιγμή που άνοιξε η μεταγραφική περίοδος του Ιανουαρίου.

Με τα σενάρια για τον Παπέ Σισέ να πληθαίνουν το όνομα του Μάρκοβιτς έχει έρθει ξανά στην επικαιρότητα. Ωστόσο υπάρχει ένας όρος στη συμφωνία με τον Ολυμπιακό που έχει αναγκάσει τους Σέρβους να κάθονται σε αναμμένα κάρβουνα.

Την περασμένη μεταγραφική περίοδο η Παρτιζάν "καιγόταν" για κεντρικό αμυντικό και στράφηκε στον Μάρκοβιτς που ήξερε τι θα της πρόσφερε. Προκειμένου να κάνει τη μεταγραφή δέχτηκε από τον Ολυμπιακό όρο ότι μπορεί να "σπάσει" τον δανεισμό τον Ιανουάριο και να της πάρει τον ποδοσφαιριστή. Οι Πειραιώτες έχουν λοιπόν τη δυνατότητα να διακόψουν το δανεισμό του 20χρονου διεθνή αμυντικού και να τον πάρουν πίσω στον Ρέντη.

Στην Παρτιζάν θέλουν να πιστεύουν ότι δεν θα χρειαστεί να χάσουν τον βασικό τους αμυντικό, αλλά αυτό εξαρτάται καθαρά από τις διαθέσεις του Ολυμπιακού. Ενδεικτικό του πόσο πιστεύει ο πρωταθλητής Ελλάδας τον Μάρκοβιτς είναι το γεγονός ότι δεν δέχτηκε να μπει οψιόν αγοράς από την Παρτιζάν. Τώρα οι Σέρβοι θέλουν να αγοράσουν ξανά τον 20χρονο στόπερ, αλλά ξέρουν ότι αυτό είναι πολύ δύσκολο να συμβεί. Το βασικό που ενδιαφέρει την Παρτιζάν είναι να μην χρειαστεί ο Ολυμπιακός να κάνει χρήση του όρου για επιστροφή του ποδοσφαιριστή στον Ρέντη.