L' Equipe: «Θέλει Σισέ η Νις»

Σύμφωνα με την «Equipe» η Νις έχει στο μεταγραφικό στόχαστρό της τον Παπέ Σισέ. Πώς χαρακτηρίζει τον στόπερ του Ολυμπιακού.

L' Equipe: «Θέλει Σισέ η Νις»

Ενδιαφέρον της Νις για τον Παπέ Σισέ αποκαλύπτει η εφημερίδα «L΄Equipe», υποστηρίζοντας ότι η γαλλική ομάδα έχει στο στόχαστρόν της τον αμυντικό του Ολυμπιακού και θα κάνει προσπάθεια για να τον αποκτήσει στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο.

Η έγκυρη γαλλική εφημερίδα χαρακτηρίζει το Σισέ «Κολοσσό της Σενεγάλης» και ενημερώνει ότι η Νις θέλει να επαναφέρει στην Γαλλία τον παίκτη που γνωρίζει καλά από την παρουσία του στην Αζαξιό, προτού κάνει τη μεταγραφή στον Ολυμπιακό.

Για τον Σισέ υπήρχε και στο παρελθόν ενδιαφέρον από την Γαλλία, αλλά δεν είχε προχωρήσει. Η Νις έχει Ρουμάνο τεχνικό, τον Άντριαν Ουρσέα, ενώ δεν τα πηγαίνει καλά φέτος στο πρωτάθλημα καθώς βρίσκεται στη 12η θέση και αντιμετωπίζει αρκετά αμυντικά προβλήματα στα παιχνίδια της. Ο πιο έμπειρος στόπερ της, ο Βραζιλιάνος Ντάντε είναι τραυματίας. Και η μεταγραφική ενίσχυσή της στο κέντρο της άμυνας, όπου κυρίως υπάρχουν νέα παιδιά χωρίς εμπειρία, θεωρείται επιτακτική για τη συνέχεια της σεζόν. Τώρα πόσο εύκολο θα είναι να πείσει τον Ολυμπιακό και τον Σισέ είναι μια άλλη υπόθεση, με τον Σενεγαλέζο να έχει κερδίσει το τελευταίο διάστημα τη θέση του στην ενδεκάδα.

Ο Ολυμπιακός κοστολογεί τον Σισέ περίπου στα 10 εκατομμύρια ευρώ ενώ πρόσφατα ανανέωσε το συμβόλαιό του με πολύ καλύτερους οικονομικούς όρους.