Όταν ο Σεμέδο «έσβηνε» τον Μίκαελ Κρμέντσικ στα ματς Ολυμπιακός-Πλζεν

Ο Μίκαελ Κρμέντσικ είναι κοντά στον ΠΑΟΚ, αλλά δεν μπορεί να ξεχάσει τον Ολυμπιακό και τον Ρούμπεν Σεμέδο

Όταν ο Σεμέδο «έσβηνε» τον Μίκαελ Κρμέντσικ στα ματς Ολυμπιακός-Πλζεν

Ο Τσέχος στράικερ της Μπρίζ Μίκαελ Κρμέντσικ αποτελεί τον βασικό στόχο του ΠΑΟΚ για την ενίσχυσή του στη θέση του σέντερ φορ. Ο υψηλόσωμος επιθετικός έχει προκριθεί από τον τεχνικό διευθυντή του ΠΑΟΚ Όλαφ Ρέμπε και οι επαφές είναι προχωρημένες για έναν παίκτη που αποκτήθηκε από την βελγική ομάδα με 6 εκατομμύρια ευρώ, αλλά φέτος δεν έχει πολλές συμμετοχές παρόλο που έχει προσφορά και σε γκολ και σε ασίστ.

Ο διεθνής άσος είχε άσχημη εμπειρία πριν από 1,5 χρόνο από τον... Ολυμπιακό, όταν τον είχε αντιμετωπίσει με τη φανέλα της Βικτόρια Πλζεν για τα προκριματικά του Champions League. Έπαιξε και στα δύο ματς από την αρχή μέχρι το τέλος, τόσο στο 0-0 της Τσεχίας όσο και στο 4-0 στο «Γ. Καραϊσκάκης», με τον Ρούμπεν Σεμέδο (μαζί με τον Μπα) να κάνει πολύ καλά παιχνίδια εναντίον του και ουσιαστικά να τον βγάζει «εκτός αγώνων».

Στο Πλζεν η Βικτόρια είχε καλές ευκαιρίες προς το τέλος του πρώτου μέρους για να σκοράρει, αλλά ο Κρμέντσικ δεν ήταν «μέσα» σε κάποια από αυτές, ενώ στον επαναληπτικό δεν είχε καταφέρει να απειλήσει. Άλλωστε σε εκείνο το παιχνίδι η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς είχε τον εντυπωσιακό αριθμό σε τελικές προσπάθειες 31-4! Και είχε πάρει την πρόκριση για τον όμιλο, αποκλείοντας στη συνέχεια την Μπασακσεχίρ και την Κράσνονταρ.

Πρόκειται, φυσικά, για έναν πολύ καλό επιθετικό, με δύναμη στο παιχνίδι του και με έφεση στο σκοράρισμα, αλλά απέναντι στον Ολυμπιακό δεν έχει καλές αναμνήσεις και εφόσον αποκτηθεί από τον ΠΑΟΚ θα προσπαθήσει σίγουρα να κάνει ό,τι δεν είχε καταφέρει με την Βικτόρια.