O Ηλίας Κουτσουπιάς διαπρέπει στην Ιταλία: «Αφιερωμένο το γκολ στην οικογένειά μου»

Ο Ηλίας Κουτσουπιάς διαπρέπει στα γήπεδα της Ιταλίας, με τη φανέλα της Εντέλα στο πρωτάθλημα της Serie B'.

O Ηλίας Κουτσουπιάς διαπρέπει στην Ιταλία: «Αφιερωμένο το γκολ στην οικογένειά μου»

Ο νεαρός άσος πραγματοποίησε ακόμα μια εξαιρετική εμφάνιση μετά το ματς της περασμένης Κυριακής, όπου η Εντέλα πέτυχε σε βάρος της Πεσκάρα την πρώτη νίκη της στο φετινό πρωτάθλημα. Η ομάδα του νίκησε 3-0 την Πεσκάρα εντός έδρας, με τον Ηλία Κουτσουπιά να δίνει μία πολύ όμορφη ασίστ για το γκολ του Καρντοσέλι που «έγραψε» το τελικό 3-0 με εντυπωσιακό ψαλιδάκι.

Την Τετάρτη, για την 16η αγωνιστική της Serie B, ο Ηρακλειώτης μέσος σκόραρε στο 60ο λεπτό και της χάρισε τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη με 0-1 στην έδρα της Βιτσέντζα!

Ήταν το πρώτο του φετινό γκολ, μετά από 2 ασίστ και είναι το πρόσωπο των τελευταίων ωρών στην Εντέλα.

Ο ίδιος αφιέρωσε το γκολ στην οικογένειά του: «Όταν είδα την μπάλα να μπαίνει, κράτησα την ανάσα μου. Είμαι πολύ χαρούμενος. Κερδίσαμε έναν σημαντικό αγώνα και, όπως είπα πριν από λίγες μέρες, μετά τον αγώνα με την Πεσκάρα, το πρωτάθλημά μας ξεκίνησε πραγματικά.

Το γκολ το αφιερώνω στην οικογένειά μου που ήταν και είναι πάντα κοντά μου. Τώρα δεν πρέπει να απογοητεύσουμε. Η Τσιταντέλα έρχεται τη Δευτέρα για να μας κερδίσει. Θα είναι άλλο ένα μεγάλο τεστ για εμάς».

Ο Κουτσουπιάς ευχαρίστησε επίσης «το τεχνικό επιτελείο για την εμπιστοσύνη που μου δείχνει, αλλά πάνω απ' όλα, θα ήθελα να ευχαριστήσω τους συμπαίκτες μου. Είμαι αρκετά τυχερός που παίζω σε ένα υπέροχο γκρουπ, με βοηθούν πολύ και η σκέψη ότι το γκολ μου έφερε 3 βαθμούς, με κάνει πραγματικά χαρούμενο. Μια πολύ ξεχωριστή χρονιά τελειώνει, σίγουρα υπήρξαν κάποιες δύσκολες στιγμές, αλλά αυτό το φινάλε πρέπει να είναι η αφετηρία για ένα υπέροχο 2021».