Στανόγεβιτς: «Πουθενά δεν απολύθηκα, εκτός από τον ΠΑΟΚ» - Ποιον έβρισκε απέναντί του

Ο Αλεξάνταρ Στανόγεβιτς μίλησε για το πέρασμά του από τον ΠΑΟΚ και τη σχέση του με τον τότε τεχνικό διευθυντή της ομάδας, Λούμπος Μίχελ!

Στανόγεβιτς: «Πουθενά δεν απολύθηκα, εκτός από τον ΠΑΟΚ» - Ποιον έβρισκε απέναντί του

Ο Σέρβος προπονητής, Αλεξάνταρ Στανόγεβιτς έδωσε συνέντευξη στο «B92».

Αναφέρθηκε στη θητεία του στον ΠΑΟΚ και τα όσα συνέβησαν στην ομάδα της Θεσσαλονίκης.

«Είμαι ένας αρκετά δραστήριος προπονητής, σε όλους τους συλλόγους αποχώρησα με δική μου πρωτοβουλία, ποτέ δεν απολύθηκα. Έφευγα μόνος μου για χιλιάδες λόγους - είτε επειδή έκανα κάποιο λάθος στην επιλογή συλλόγου ή επειδή κάτι άλλο δε μου ταίριαζε ή επειδή δεν ήμουν ικανοποιημένος με τα αποτελέσματα.

Πουθενά δεν απολύθηκα, εκτός από τον ΠΑΟΚ, όπου με έδιωξαν, για να το πω λαϊκά. Στη Θεσσαλονίκη, ο τεχνικός διευθυντής δεν με υποστήριξε καθόλου από την αρχή. Με προσέλαβαν, παρότι μου είχαν πει ότι ο τεχνικός διευθυντής δε με θέλει. Πρέπει να το πει. Μπήκαμε σε αυτήν την ιστορία και ό,τι κι αν δούλευα και δοκίμαζα στην αρχή, τον έβρισκα απέναντι μου.

Ίσως να μπορούσα να έχω κάνει καλύτερα κάποια πράγματα, αλλά όταν ολοκληρώνεις την προετοιμασία και προκρίνεσαι από τον πρώτο γύρο του Europa League, τότε αυτό δεν είναι φυσιολογικό και δεν είναι φυσιολογική κατάσταση να "πετάς" κάτι ή να λειτουργείς έτσι.

Αν το δεις απ' έξω, δεν μπορεί να συνέβη αυτό που έγινε. Αλλά υπερασπίζομαι τον εαυτό μου, ίσως να έπρεπε να έχω κάνει κάποια πράγματα καλύτερα ή διαφορετικά.

Γενικά, όμως, αν φεύγεις μετά από δύο μήνες, κάτι πηγαίνει λάθος και δεν είναι φυσιολογικό. Μου συνέβη για πρώτη φορά τότε, και ελπίζω για τελευταία, μια τέτοια εμπειρία».