Ολυμπιακός: Θέλει Αντούνες για αντι-Ρέμπτσιουκ η Πάσος Φερέιρα

Εν αναμονή των οριστικών εξελίξεων για τη μεταγραφή του Ρέμπτσιουκ στον Ολυμπιακό, η Πάσος Φερέιρα κινείται για τον Αντούνες της Σπόρτινγκ. Η τελική κίνηση της Πόρτο. 

Ολυμπιακός: Θέλει Αντούνες για αντι-Ρέμπτσιουκ η Πάσος Φερέιρα

Στην τελική ευθεία βρίσκεται η μεταγραφή του Όλεγκ Ρέμπτσιουκ από την Πάσος Φερέιρα στον Ολυμπιακό, με τις διαπραγματεύσεις να είναι πολύ προχωρημένες και την Πόρτο που είναι μπλεγμένη στην υπόθεση να ετοιμάζεται για την τελική της απόφαση. Όπως ήδη έχουμε εξηγήσει, οι «Δράκοι» πρέπει να «ματσάρουν» την προσφορά που έχει κάνει ο Ολυμπιακός στην Πάσος Φερέιρα για τον Μολδαβό αριστερό μπακ εάν θέλουν να αποκτήσουν ξανά τα πλήρη δικαιώματά του. Αλλιώς θα πάρουν χρήματα από τη μεταγραφή στην ελληνική ομάδα, καθώς κατέχουν το 40% του 23χρονου άσου.

Μια νέα εξέλιξη είδε σήμερα (29/12) το φως της δημοσιότητας. Σύμφωνα με ρεπορτάζ στην Πορτογαλία, η Πάσος έχει ήδη συμβιβαστεί με την ιδέα ότι ο Ρέμπτσιουκ θα φύγει και ήδη κινείται για τον αντικαταστάτη του. Με πρώτον στη λίστα τον 33χρονο Βιτορίνο Αντούνες, ο οποίος ανήκει στην Σπόρτινγκ Λισαβόνας από το περασμένο καλοκαίρι, με μεταγραφή από την Χετάφε. Ο Αντούνες (12 φορές διεθνής με την Πορτογαλία) είχε παίξει πριν από 9 χρόνια στην Ελλάδα, δανεικός από την Ρόμα στον Πανιώνιο, μένοντας για ένα εξάμηνο στην ομάδα της Νέας Σμύρνης. Ενώ είχε ξεκινήσει την καριέρα του από την Πάσος Φερέιρα που τον είχε πουλήσει δύο φορές στη διάρκεια της σταδιοδρομίας του!

Όλα είναι πλέον έτοιμα για να προχωρήσει η περίπτωση απόκτησης του Όλεγκ από τον Ολυμπιακό, με τις τελικές εξελίξεις να αναμένονται από μέρα σε μέρα. Όλα αυτά την ώρα που η Record επιμένει πως «ο Ρέμπτσιουκ είναι στο έλεος της Πόρτο, η οποία μέχρι την τελευταία μέρα του έτους θα αποφασίσει οριστικά για τον αν θα ενεργοποιήσει τον όρο επαναγοράς του».