O Γκέτσε, ο Ολυμπιακός και η επιστροφή στην Εθνική Γερμανίας

Πολύ μεγάλο κίνητρο έχει ο Μάριο Γκέτσε στα παιχνίδια της Αϊντχόφεν με τον Ολυμπιακό. Και το δήλωσε...

O Γκέτσε, ο Ολυμπιακός και η επιστροφή στην Εθνική Γερμανίας

Η αποχώρησή του από τα γερμανικά γήπεδα για την Ολλανδία και την PSV πριν από μερικούς μήνες ήταν μία κίνηση ανανέωσης της καριέρας του που είχε πάρει την κάτω βόλτα. Στα 28 του χρόνια, ο Μάριο Γκέτσε, ο ήρωας του τελικού του Μουντιάλ του 2014 για την Γερμανία (με το χρυσό γκολ επί της Αργεντινής), έχει ξαναβρεί τον εαυτό του.

Ο πρώην άσος της Μπάγερν και της Ντόρτμουντ κάνει πολύ καλή σεζόν στην Αϊντχόφεν, με την οποία έχει ήδη σημειώσει 4 γκολ και έχει δώσει 3 ασίστ, στις 13 συμμετοχές που έχει με την ολλανδική ομάδα. Για το πρωτάθλημα και για το Europa League.

Στόχος του είναι να συνεχίσει στον ίδιο ρυθμό, ενώ όπως δήλωσε σε γερμανικό ΜΜΕ είναι πάρα πολύ ικανοποιημένος στην PSV με την οποία θέλει να κατακτήσει τον τίτλο, αλλά κυρίως να διακριθεί στην Ευρώπη. Και με μεγάλο σκοπό να κληθεί ξανά στην Εθνική Γερμανίας, τη φανέλα της οποίας έχει φορέσει 63 φορές (με 17 γκολ), αλλά για τελευταία φορά αυτό συνέβη πριν από τρία χρόνια, σε φιλικό εναντίον της Γαλλίας.

Ο Γκέτσε περιμένει το ντέρμπι της 10ης Γενάρη με τον Άγιαξ στο Άμστερνταμ, ενώ χαρακτήρισε πολύ σημαντικές τις αναμετρήσεις «με τον Ολυμπιακό του Ραφίνια» για τη φάση των «32» του Europa League. Εκεί θέλει να φτάσει όσο πιο μακριά γίνεται και να είναι παρών με την Εθνική Γερμανίας στην τελική φάση του EURO 2021.