Ο Ντιέγκο Κόστα ζητησε να φύγει από την Ατλέτικο

Η ισπανική εφημερίδα «As» αποκαλύπτει πως ο Ντιέγκο Κόστα ζήτησε από τους διοικούντες της Ατλέτικο Μαδρίτης να λύσουν την συνεργασία τους.

Ο Ντιέγκο Κόστα ζητησε να φύγει από την Ατλέτικο

Δύσκολα φαίνεται ότι θα συνεχίσει στην Ατλέτικο Μαδρίτης μετά από τον Ιανουάριο ο Ντιέγκο Κόστα. Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο Τανκρέντι Παλμέρι, ο 32χρονος στράικερ ζήτησε να αποχωρήσει από την ισπανική ομάδα τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο.

Το συμβόλαιο του Βραζιλιάνου επιθετικού με τους «κολτσονέρος» λήγει το 2021 και ο έμπειρος άσος θέλει να φύγει από την Μαδρίτη, ενώ ένας από τους πιθανούς προορισμούς του, είναι η Κωνσταντινούπολη, όπου τον... περιμένει η Φενέρμπαχτσε, όπως επισημαίνει σε δημοσίευμα της η τοπική εφημερίδα «Fotomaç».

Παράλληλα, σύμφωνα με τα διεθνή ΜΜΕ, η Τότεναμ και η Παρί Σεν Ζερμέν παρακολουθούν την περίπτωσή του και δεν αποκλείεται να πραγματοποιήσουν την κίνησή τους το επόμενο διάστημα.

Σημαντικό ρόλο στην πτωτική πορεία της απόδοσης του, διαδραμάτισε μία σειρά τραυματισμών, με σοβαρότερη την κήλη μεσοσπονδυλίου δίσκου, που τον ταλαιπωρεί και τον κράτησε πέρυσι έξω από τα γήπεδα για τρεις μήνες.