Άντερλεχτ: «Δεν θα ζητήσει πολλά για Βράνιες»

Ο Όγκνιεν Βράνιες για ακόμη μία μεταγραφική περίοδο βρίσκεται στο προσκήνιο, με την Άντερλεχτ να προσπαθεί να απαλλαγεί από τον Βόσνιο αμυντικό

Άντερλεχτ: «Δεν θα ζητήσει πολλά για Βράνιες»

Τα δημοσιεύματα σε Βέλγιο και Βοσνία για τον Όγκνιεν Βράνιες, το μέλλον του και την ΑΕΚ καλά κρατούν.Το βέβαιο είναι πως ο Βόσνιος κεντρικός αμυντικός είναι ξανά στο προσκήνιο, με την Άντερλεχτ να προσπαθεί να απαλλαγεί από τον παίκτη.

Η ιστοσελίδα της πατρίδας του «sport1.oslοbodjenje.ba», για την περίπτωση του Βράνιες αναφέρει ότι η Άντερλεχτ δεν θα ζητήσει μεγάλο ποσό για την αποδέσμευσή του από την ομάδα, καθώς βασική της προτεραιότητα είναι να απαλλαγεί από το συμβόλαιό του και να αποχωρήσει ο κεντρικός αμυντικός.

«Ο Βόσνιος αμυντικός Όγκνιεν Βράνιες θα φύγει σχεδόν σίγουρα από την Άντερλεχτ αυτόν τον χειμώνα.

Ο σύλλογος από τις Βρυξέλλες δεν θα ζητήσει πολλά λεφτά, καθώς οι Βέλγοι θέλουν απλώς να ξεφορτωθούν το μεγάλο του συμβόλαιο. Και όσοι ενδιαφέρονται για τις υπηρεσίες του Βράνιες, θα προσπαθήσουν να το εκμεταλλευτούν.

Πρωτίστως η ΑΕΚ, όπου ο Βράνιες βρέθηκε δύο φορές στο παρελθόν και άφησε καλές εντυπώσεις», αναφέρει χαρακτηριστικά το δημοσίευμα της ιστοσελίδας «sport1.oslοbodjenje.ba» για τον Βράνιες και την επόμενη μέρα του κεντρικού αμυντικού, ο οποίος δεν αποκλείεται να επιστρέψει στην ομάδα της ΑΕΚ.