ΑΕΚ: Στην Αθήνα ο Μανόλο Χιμένεθ

Στην Αθήνα για λογαριασμό της ΑΕΚ βρίσκεται από το πρωί της Κυριακής (27/12) ο Μανόλο Χιμένεθ.

ΑΕΚ: Στην Αθήνα ο Μανόλο Χιμένεθ

Ο Ισπανός τεχνικός έφτασε στη χώρα μας το πρωί και αμέσως πιάνει δουλειά στην Ένωση, ως αντικαταστάτης του Μάσιμο Καρέρα.

Στο Ελ. Βενιζέλος τον υποδέχθηκε ο νέος αθλητικός διευθυντής της ομάδας, Παναγιώτης Κονέ, ο οποίος με τη σειρά του αντικατέστησε τον Ίλια Ίβιτς.

"Είμαι χαρούμενος που επέστρεψα. Βιώνουμε μια δύσκολη κατάσταση με τον covid και πρέπει να είμαι όλοι ενωμένοι. Η ΑΕΚ είναι ένα μεγάλο σύλλογος και ελπίζω σύντομα να έχουμε τον κόσμο στο πλευρό μας. Δεν έχω έρθει να ξεκουραστώ, έχω έρθει να δουλέψω. Στόχος μου είναι να ξεκινήσω άμεσα δουλειά, σήμερα κιόλας", δήλωσε ο Χιμένεθ.

Αργότερα μέσα στην ημέρα θα κάνει την πρώτη του προπόνηση με τους παίκτες της ΑΕΚ, καθώς το... τέταρτο ντεμπούτο του στην τεχνική ηγεσία της ομάδας, θα το κάνει στις 3 Ιανουαρίου στο Καραϊσκάκη, απέναντι στον Ολυμπιακό.

Η πρώτη θητεία του Χιμένεθ στο Δικέφαλο ήταν τη σεζόν 2010-11, η δεύτερη τη σεζόν 2017-2018, η τρίτη το 2019 και τώρα ξεκινά η τέταρτη. Με τον Ανδαλουσιανό στον πάγκο της, η ΑΕΚ πήρε το Πρωτάθλημα (2017-2018) μετά από 24 χρόνια.

Πέρυσι (2019-20) ο Μανόλο Χιμένεθ ήταν προπονητής της Αλ Ουάντα, από την οποία αποχώρησε τον περασμένο Ιούνιο.