Ολυμπιακός: Τελικές αποφάσεις για αριστερό μπακ

Αρκετά ονόματα περιλαμβάνει η λίστα του Ολυμπιακού για τη μεταγραφή του αριστερού μπακ. Προτάθηκε και ο Καρόλ της Στρασμπούρ. Αποφασίζουν άμεσα διοίκηση, προπονητής. 

Ολυμπιακός: Τελικές αποφάσεις για αριστερό μπακ

Την τελική κίνηση για την απόκτηση αριστερού μπακ που θα πλαισιώσει τον Χοσέ Χολέμπας στο ρόστερ μετά την αποχώρηση του Ρούμπεν Βινάγκρε ετοιμάζει ο Ολυμπιακός, εξετάζοντας όλες τις υποψηφιότητες που υπάρχουν και παίρνοντας την τελική απόφαση σε σύσκεψη που θα γίνει αμέσως μετά τις γιορτές των Χριστουγέννων υπό τον Βαγγέλη Μαρινάκη.

Ο Ολυμπιακός έχει προκρίνει κάποιες περιπτώσεις, όπως των Νταλμπέρτ, Ρέαμπτσουκ, Μπιόρκαν, ενώ είναι ανοιχτός και σε άλλες προτάσεις. Εξετάζοντας παίκτες και από το γαλλικό πρωτάθλημα, όπου έχει πολύ καλές άκρες, αλλά και από οπουδήποτε μπορεί να βρεθεί η ιδανική λύση στη συγκεκριμένη περίοδο για παίκτη έτοιμο, ο οποίος θα μπορέσει αμέσως να διεκδικήσει τη φανέλα του βασικού και να προσφέρει λύσεις στο δύσκολο πρόγραμμα που ακολουθεί.

Ανάμεσα στους παίκτες που προτάθηκαν εσχάτως είναι και ο Λιονέλ Καρόλ, ο 29χρονος Γάλλος μπακ (παίζει και στόπερ) που ανήκει στην Στρασμπούρ και έχει συμβόλαιο έως το τέλος της σεζόν. Ο Καρόλ έχει φέτος 13 συμμετοχές και έχει παίξει εκτός Γαλλίας σε Μπενφίκα (στο ξεκίνημά του), στην Γαλατά και στην Σεβίλλη. Τον ποδοσφαιριστή είχαν προτείνει κάποια στιγμή και στον Παναθηναϊκό, αλλά ήταν δύσκολο να προχωρήσει. Είναι μία περίπτωση που εξετάζεται από τους υπεύθυνους των Πειραιωτών, όπως και άλλες που συνεχίζουν να φτάνουν στη διάθεσή τους.