Σε αναπηρικό καροτσάκι για έναν κάδο ο παλαίμαχος, Θανάσης Παπάζογλου

Κακοί... γείτονες έβαλαν στο μάτι τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή, του Άρη, του ΠΑΣ Γιάννινα και των Τρικάλων, Θανάση Παπάζογλου. Έχει χάσει και κάθε επαφή με τον περιβάλλον. Ενέδρα για έναν κάδο απορριμμάτων. Πυγμάχος τον χτυπούσε στο κεφάλι.

Σε αναπηρικό καροτσάκι για έναν κάδο ο παλαίμαχος, Θανάσης Παπάζογλου

Οικογένεια «κακών γειτόνων» για έναν κάδο απορριμμάτων καταδίκασαν να βρίσκεται επί τρία χρόνια σε αναπηρικό καροτσάκι τον Θανάση Παπάζογλου, παλιό άσο του Άρη Θεσσαλονίκης ο οποίος δοξάστηκε ως ποδοσφαιριστής με την μεταγραφή του στον ΠΑΣ Γιάννινα, τότε που μαζί μ’ άλλους συμπαίκτες του δημιούργησαν τον ξακουστό «Άγιαξ της Ηπείρου».

Τις τελευταίες ημέρες όμως ο 67χρονος παλαίμαχος ποδοσφαιριστής, έχει χάσει και κάθε επαφή με τον περιβάλλον ενώ δεν είναι σε θέση να αναγνωρίσει ούτε την κορούλα του που είναι γιατρός στο Παρίσι όπου και ζει πλέον μόνιμα. Συνήγορος της οικογένειας ανέλαβε ο Αλέξης Κούγιας με τον οποίο επικοινώνησε το newsit.gr καθώς οι υπεύθυνοι δεν έχουν λογοδοτήσει ακόμη στη δικαιοσύνη αφού λόγω Covid-19 η δίκη αναβλήθηκε για τον ερχόμενο Ιούλιο.

Ο πυγμάχος χτυπούσε στο κεφάλι

Από τον Μάρτιο του 2017 ο ποδοσφαιριστής που κάποτε ξεσήκωνε την κερκίδα, είναι καθηλωμένος σε αναπηρικό καροτσάκι καθώς τότε ήταν που του έστησαν καρτέρι κάτω από το σπίτι του και χωρίς καμία προειδοποίηση του επιτέθηκαν με την συνδρομή πυγμάχου αθλητικού συλλόγου της συμπρωτεύουσας, τον οποίο και προέτρεπαν: «Στο κεφάλι, στο κεφάλι, χτύπα των στο κεφάλι …». Και αυτή η «υπόδειξη» δεν ήταν τυχαία αφού γνώριζαν πως ο Θανάσης Παπάζογλου, τον καιρό εκείνο ανάρρωνε μετά από ένα πολύ σοβαρό εγκεφαλικό επεισόδιο που είχε υποστεί. Και ήταν η περίοδος που είχε καταφέρει να περπατά μόνος του χωρίς την βοήθεια της συζύγου του με την οποία είναι ζευγάρι από μαθητές Γυμνασίου.

Για ένα κάδο απορριμμάτων η ενέδρα

Όλα ξεκίνησαν όταν η οικογένεια των γειτόνων αρνήθηκε να συμμορφωθεί με τις υποδείξεις του δήμου που συνεργεία του τοποθέτησαν τον κάδο απορριμμάτων κάτω από το σπίτι τους. Οι τελευταίοι κάθε τόσο μετέφεραν τον κάδο έξω από το σπίτι της οικογένειας του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή και έτσι προκλήθηκαν εντάσεις που στο τέλος πήραν πολύ άσχημη τροπή. Μέχρι που οι γείτονες, έβαλαν νεαρό πυγμάχο ομογενή από την Ρωσία να χτυπήσει με γροθιές στο κεφάλι τον Θανάση Παπάζογλου. Ο Αλέξης Κούγιας, έχει στα χέρια του έκθεση-καταπέλτη του καθηγητή της ιατροδικαστικής [ΑΠΘ] Ματθαίου Τσούγκα, η οποία και φανερώνει πως τα χτυπήματα από τον πυγμάχο με γροθιές στο κεφάλι ήταν «δολοφονικά».

Με τον Φοιρό το Γούναρη και τ’ άλλα παιδιά

Ο Θανάσης Παπάζογλου, υπήρξε στέλεχος και της εθνικής ομάδας μαζί με τους άλλους δυο Θεσσαλονικείς, τον Γιώργο Φοιρό και τον Γιάννη Γούναρη. Στον ΠΑΣ Γιάννινα, αποθεώθηκε όταν δημιούργησαν την αχτύπητη μεγάλη ομάδα με τους Κοντογιωργάκη, Λιάκο, Σεϊταρίδη [πατέρα Γιούρκα], Παπαχρήστο και Λάκη Παπαγγέλη.

Πηγή: newsit.gr