Ο Ματέους Ρέις υπογράφει έως το 2025 στη Σπόρτινγκ

Η Σπόρτινγκ Λισαβόνας έχει προτείνει στον Ματέους Ρέις συμβόλαιο έως το 2025 με τον ποδοσφαιριστή να την έχει αποδεχτεί πλέον και να ετοιμάζεται να βάλει την υπογραφή του.

Ο Ματέους Ρέις υπογράφει έως το 2025 στη Σπόρτινγκ

Μετά τον Ζαϊντού ο Πέδρο Μαρτίνς έδειξε τον Ματέους Ρέις για αντικαταστάτη του Κώστα Τσιμίκα στο αριστερό άκρο της άμυνας του Ολυμπιακού. Η ομάδα του Πειραιά έκανε μεγάλη προσπάθεια για να αποκτήσει τον μπακ της Ρίο Άβε. Η ιστορία είναι γνωστή και το τι έγινε όταν ο Ρέις σήκωσε το λάβαρο της επανάστασης προκειμένου να τον αφήσει η ομάδα του να κλείσει στον Ολυμπιακό.

Από τότε ο Βραζιλιάνος μπακ προπονείται με τη δεύτερη ομάδα της Ρίο Άβε και έχει να παίξει σε παιχνίδι από τις 24 Σεπτεμβρίου. Ο ποδοσφαιριστής ήθελε να έρθει στην Ελλάδα για τον Ολυμπιακό, αλλά η ομάδα του δεν είχε σκοπό να τον δώσει έπειτα απ' όσα έγιναν την περασμένη μεταγραφική περίοδο.

Στο… κόλπο μπήκε και η Σπόρτινγκ Λισαβόνας και ο παίκτης οδεύει προς το "Ζοζέ Αλβαλάδε". Νεότερο δημοσίευμα της A Bola αναφέρει ότι η Σπόρτινγκ έχει προτείνει στον ποδοσφαιριστή συμβόλαιο έως το 2025. Πλέον και ο παίκτης είναι θετικός στο ενδεχόμενο να συνεχίσει την καριέρα του στη Σπόρτινγκ και φέρεται να έχει συμφωνήσει μαζί της για να φορέσει τη φανέλα της.

Εκείνο που δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμα είναι αν θα πάει στη Λισαβόνα τον Ιανουάριο ή το καλοκαίρι που ολοκληρώνεται το συμβόλαιο του με τη Ρίο Άβε. Όπως αναφέρουν οι Πορτογάλοι το πιο πιθανό είναι να μετακομίσει στην πορτογαλική πρωτεύουσα τον Ιανουάριο, αλλά για να γίνει αυτό η Ρίο Άβε θέλει να πάρει ως αντάλλαγμα έναν αριστερό μπακ από τη Σπόρτινγκ.