Εξώδικο Ολυμπιακού σε ΠΑΟΚ για Σιαμπάνη

Τι ζητάει από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ η ΠΑΕ Ολυμπιακός στο εξώδικο που απέστειλε το πρωί της Τρίτης (22/12) σχετικά με τη δημοσιοποίηση του συμβολαίου του Μάριου Σιαμπάνη. 

Εξώδικο Ολυμπιακού σε ΠΑΟΚ για Σιαμπάνη

H ΠΑΕ Ολυμπιακός συνεχίζει να κινείται με βάση τους νόμους του κράτους και τους κανονισμούς του ποδοσφαίρου στο σοβαρό ζήτημα που έχει προκύψει με την υπόθεση της φερόμενης απόπειρας δωροδοκίας στον Μάριο Σιαμπάνη πριν από τον αγώνα του Άρη με τον ΠΑΟΚ.

Έτσι, μετά την επιστολή της Δευτέρας (21/12) προς την ΕΠΟ για να να βρεθούν οι υπεύθυνοι της διαρροής του συμβολαίου του Σιαμπάνη και των όρων της μεταγραφής του από τον Ολυμπιακό στον Άρη, σήμερα (22/12) η ΠΑΕ Ολυμπιακός απέστειλε εξώδικο προς την ΠΑΕ ΠΑΟΚ με το οποίο ζητεί να κατεβούν από την επίσημη ιστοσελίδα του ΠΑΟΚ οι φωτογραφίες με το συμβόλαιο του ποδοσφαιριστή, οι οποίες υπάρχουν στην πρόσφατη ανακοίνωση που εξέδωσε η ΠΑΕ της Θεσσαλονίκης.

Από την πλευρά του Ολυμπιακού είναι προφανής η διάθεση να μην κινείται επικοινωνιακά για τη δημιουργία εντυπώσεων, συκοφαντιών και αποπροσανατολισμού της φίλαθλης κοινής γνώμης, αλλά νομικά με βάση τα δικαιώματα του ως εταιρεία από τον ελληνικό νόμο και τους ποδοσφαιρικούς κανονισμούς. Και δεν θα επιτρέψει σε κανέναν να τον συκοφαντεί.