«Σαββίδης και Μελισσανίδης προσπάθησαν να με δωροδοκήσουν» (vid)

Ο πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου Ξηρομέρου, Απόστολος Ντίνας κατήγγειλε πως έγινε απόπειρα δωροδοκίας από τους Ιβάν Σαββίδη, Δημήτρη Μελισσανίδη.

«Σαββίδης και Μελισσανίδης προσπάθησαν να με δωροδοκήσουν» (vid)

Αναφορές στα ονόματα των Ιβάν Σαββίδη, Δημήτρη Μελισσανίδη έγιναν κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου στον Δήμο Ξηρομέρου στην Αιτωλοακαρνανία. Πρόκειται για καταγγελίες απόπειρας δωροδοκίας από τους ισχυρούς άνδρες του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ αντίστοιχα.

Συγκεκριμένα ο πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου Ξηρομέρου, Απόστολος Ντίνας αναφέρθηκε σε απόπειρες χρηματισμού που έγιναν σε βάρος του. Ο κ. Ντίνας είπε ότι κάποτε προσπάθησε να του δώσει χρήματα ο Ιβάν Σαββίδης και ο Δημήτρης Μελισσανίδης, ενώ εκείνος ήταν πρόεδρος της ποδοσφαιρικής ομάδας του Αστακού.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει η ιστοσελίδα agriniopress.gr η κατάσταση ξέφυγε όταν η κουβέντα πήγε στο θέμα που αφορούσε στην επιτροπή αγώνα κατά των χωροθετήσεων ιχθυοκαλλιεργειών. Ο Απόστολος Ντίνας στην προσπάθεια του να αναδείξει το ακέραιο του χαρακτήρα του και όντας φανερά εκνευρισμένος αποκάλυψε ότι παλαιότερα του προτάθηκαν μεγάλα χρηματικά ποσά για να είναι υποψήφιος σε αυτοδιοικητικές εκλογές, ενώ παρόμοιες καταστάσεις έζησε με τον Ηρακλή Αστακού το 2017 όταν θα πραγματοποιούνταν οι εκλογές στην ΕΠΟ.

«Αν έχει διαφορετική γνώμη ή προσέγγιση ή τα πήρες ή σε λαδώσανε. Τα ακούμε καθημερινά και μας έχετε ξεφτιλίσει σε όλη την περιοχή επειδή έχουμε διαφορετική άποψη. Θέλω να ξέρετε ότι όταν μου δίνανε 100 χιλιάδες και άλλοι 30.

Τους τα πέταξα στη μούρη. Όταν ήμουν πρόεδρος του Ηρακλή Αστακού και ο Μελισσανίδης και ο Σαββίδης λαδώσανε όλα τα σωματεία, το μοναδικό σωματείο που δε τα πήρε και έβαλε ανακοίνωση ήταν ο Ηρακλής Αστακού. Καταλάβατε ποιος είμαι εγώ;», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Δείτε και το σχετικό βίντεο…