Ο Ρέαμπτσιουκ, οι Γάλλοι και ο Φορτούνης

Ο διεθνής Μολδαβός Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ παραμένει στόχος του Ολυμπιακού για αριστερό μπακ. Τι έκανε στα ματς με την Εθνική, η πρόταση από την Ρεμς, η μάθηση στην Πόρτο, το γκολ στην Μπενφίκα. 

Ο Ρέαμπτσιουκ, οι Γάλλοι και ο Φορτούνης

Στα 22 του χρόνια ο Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ είναι ο βασικός αριστερός μπακ της Εθνικής Μολδαβίας και ο καλύτερος παίκτης της χώρας, με το όνομά του να βρίσκεται εδώ και καιρό ανάμεσα σε αυτά που εξετάζει ο Ολυμπιακός για τη θέση του αριστερού μπακ.

Δεν αποκλείεται να υπάρξουν ξανά επαφές με την πλευρά του παίκτη και την Πάσος Φερέιρα που έχει τα δικαιώματά του από πέρυσι, όταν τον αγόρασε από την Πόρτο και μέχρι το 2023 που λήγει το συμβόλαιό του.

Για τον Ρέαμπτσιουκ υπήρξαν προτάσεις και από την Γαλλία το περασμένο καλοκαίρι, αλλά η ομάδα του δεν δέχτηκε τα 2 εκατ. ευρώ που έδινε η Ρεμς. Δεν είναι εύκολη περίπτωση η αγορά του, καθώς πρόκειται για έναν παίκτη που προέρχεται από την Πόρτο, έχει παίξει μαζί της στο Chamnpions League Νέων απέναντι στην Μπαρτσελόνα και σε άλλα μεγάλα κλαμπ, ενώ ανέβασε πρόσφατα το κασέ του με ένα γκολ που έβαλε πριν από μερικές ημέρες στην Μπενφίκα, μέσα στη Λισαβόνα. Με τους Λουζιτανούς να γυρίζουν το ματς στο 90'.

Ο Ρέαμπτσιουκ είχε αγωνιστεί και στα δύο ματς της Μολδαβίας με την Ελλάδα για το Nations League τον περασμένο Οκτώβριο στο ΟΑΚΑ και τον επόμενο μήνα στην πατρίδα του. Με ήττες 2-0 και στα δύο ματς, αλλά αξιοπρόσεκτη εμφάνιση. Με τον Λημνιό από την πλευρά του να γίνεται αλλαγή και στα δύο ματς. Και με τον Φορτούνη κάνει εξαιρετικό παιχνίδι στην Μολδαβία, αντιμετωπίζοντας τον συγκεκριμένο παίκτη και έχοντας μια εικόνα από κοντά. Φυσικά τον παίκτη ξέρει πολύ καλά και ο Μαρτίνς.