Ο Ισιάγκα Σιλά που θέλει να βρει στον Ολυμπιακό τον Καμαρά

Ο Ισιάγκα Σιλά (έγινε αλλαγή στην ήττα της Λανς από την Μετς) είναι «παλιός» στην Εθνική Γουινέας σε σχέση με τον Μαντί Καμαρά. Ο υποψήφιος για τον Ολυμπιακό αριστερός μπακ έχει σπουδαία επιτεύγματα στην αφρικανική ομάδα. 

Ο Ισιάγκα Σιλά που θέλει να βρει στον Ολυμπιακό τον Καμαρά

Δεν έπαιξε καλά ως αριστερός χαφ στο (19/12) παιχνίδι της Λανς (19/12) στην έδρα της Μετς (ήττα 0-2 για την ομάδα του) ο Ισιάγκα Σιλά και έγινε αλλαγή στο 54΄από τον προπονητή του, ενώ εκείνη τη στιγμή η ομάδα του (στην οποία αγωνίζεται δανεικός από την Τουλούζ) έχανε με 1-0.

Ο 27χρονος αριστερός μπακ που βρίσκεται στη λίστα του Ολυμπιακού για τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο είναι ένας παίκτης με εμπειρία στο γαλλικό πρωτάθλημα, αλλά και 55 συμμετοχές στην Εθνική Γουινέας. Εκεί όπου πρωτοεμφανίστηκε σε ένα φιλικό με την Βενεζουέλα το 2011, σε ηλικία 17 ετών και 8 μηνών!

Ο Σιλά είναι συμπαίκτης και φίλος με τον Μαντί Καμαρά και θα ήθελε να παίξει μαζί του στον Ολυμπιακό. Στην Γουινέα παίζουν μαζί τα τελευταία χρόνια και έχουν ιδιαίτερα καλή συνεργασία. Μάλιστα ο Σιλά έχει ένα εντυπωσιακό ρεκόρ καθώς από το φθινόπωρο του 2016 έως αυτό του 2019 αγωνίστηκε σε 23 σερί 90λεπτα! Στο τελευταίο από αυτά σκόραρε κιόλας ενώ δεν έπαιξε λόγω τραυματισμού με το Πράσινο Ακρωτήρι.

Τελευταία του συμμετοχή ήταν στη νίκη επί του Τσαντ με 1-0 τον περασμένο Οκτώβρη με γκολ του Καμαρά! Και μετά είχε φύγει από την αποστολή και δεν είχε πάει στο Τσαντ για τον επαναληπτικό.