Καλεσμένος στο 13ο σεμινάριο σχολών ο Ανδρούτσος

Ο Θανάσης Ανδρούτσος ήταν καλεσμένος στο 13ο σεμινάριο Σχολών του Ολυμπιακού και είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει στελέχη τους, αλλά και να απαντήσει σε ερωτήσεις.

Καλεσμένος στο 13ο σεμινάριο σχολών ο Ανδρούτσος

Η πανδημία έχει αλλάξει τις συνήθειες όλων μας και σε αυτές τις δύσκολες εποχές που ζούμε η τεχνολογία είναι αυτή που έχει βοηθήσει για να έρθει ο κόσμος πιο κοντά και φυσικά για να συνεχίσουν να γίνονται κάποια πράγματα.

Το πρωί πραγματοποιήθηκε διαδικτυακά το 13ο σεμινάριο Σχολών του Ολυμπιακού με τίτλο "Μεθοδολογία τεχνικής σε μικρές ηλικίες". Καλεσμένος στο σεμινάριο ήταν ο Θανάσης Ανδρούτσος, ο οποίος συνομίλησε με τους ανθρώπους των Σχολών και φυσικά απάντησε στις ερωτήσεις τους.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ για το 13ο σεμινάριο αναφέρει:

«Και πάλι εκπλήξεις περιελάμβανε το 13ο σεμινάριο των Σχολών του Ολυμπιακού, με τίτλο "Μεθοδολογία τεχνικής σε μικρές ηλικίες". Ο Θανάσης Ανδρούτσος έδωσε το "παρών", συνομίλησε με τους ανθρώπους των Σχολών και απάντησε στις ερωτήσεις τους, μιλώντας περισσότερο για τα δικά του χρόνια όταν βρισκόταν στις Ακαδημίες του Θρύλου!

Στη συνέχεια οι Τάσος Λαζάρου και Χρήστος Ρόγκας, προπονητές των μικρών ηλικιών στο Ρέντη, πήραν το λόγο και μέσω μίας κατατοπιστικότατης παρουσίασης, φώτισαν τους βασικούς κανόνες αλλά και τις σημαντικότερες λεπτομέρειες που χρειάζονται στη μεθοδολογία προπόνησης στις μικρές ηλικίες».