Ολυμπιακός: Προτεραιότητα το μπακ, κοιτάζει και φορ!

Μετά το παιχνίδι με την ΑΕΛ (20/12) μπαίνει σε εφαρμογή το σχέδιο ενίσχυσης του Ολυμπιακού σε συγκεκριμένες θέσεις. Προτεραιότητα το αριστερό μπακ, κοιτάζει και επιθετικό!

Ολυμπιακός: Προτεραιότητα το μπακ, κοιτάζει και φορ!

Ο Ολυμπιακός θα πάρει σίγουρα έναν αριστερό μπακ τον Ιανουάριο. Ίσως πάρει όμως και επιθετικό! Ο Αχμέντ Χασάν πάει καλύτερα σε ό,τι έχει να κάνει με την περιπέτειά του με τον κορονοϊό. Θα κάνει τις επόμενες μέρες κάποια κρίσιμα τεστ, έτσι ώστε να φανεί αν θα καταφέρει στις πρώτες 10-15 μέρες του Ιανουαρίου να ξαναμπεί σε ρυθμό προπονήσεων.

Το θέμα είναι σε τι κατάσταση θα επιστρέψει. Έχουμε δει π.χ. τον Μπα ότι έχει επηρεαστεί αρκετά από τον κορονοϊό. Κάποιοι άλλοι το πέρασαν πιο ελαφρά όπως ο Βρουσάι ή ο Ραντζέλοβιτς. Πιο βαριά το πέρασε φυσικά ο Χασάν λόγω των επιπλοκών που παρουσιάστηκαν.

Γι’ αυτόν τον λόγο ο Ολυμπιακός κοιτάζει καλού κακού για φορ στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, καθώς πίσω από τον Ελ Αραμπί ναι μεν υπάρχουν οι Κάιπερς και Σουντανί, αλλά δεν είναι και... Χασάν. Μία περίπτωση στο στυλ του Τάσου Δουβίκα του Βόλου θα ήταν η ιδανική.

Από Δευτέρα για αριστερό μπακ

Για τον Ολυμπιακό προέχει το ματς της Κυριακής με την ΑΕΛ στο Καραϊσκάκη. Να πάρει το τρίποντο, να κλείσει με νίκη το 2020 και από την επόμενη μέρα κιόλας να «γκαζώσει» για τον αριστερό μπακ. Ο Μολδαβός Ρέμπτσιουκ της Πάσος Φερέιρα (το 50% ανήκει στην Πόρτο) είναι από τους ποδοσφαιριστές που εξετάζονται. Επίσης, πληροφορίες από την Πορτογαλία αναφέρουν ότι η Σπόρτινγκ Λισαβόνας δεν έχει προχωρήσει τόσο πολύ την υπόθεση του Ματέους Ρέις της Ρίο Άβε όπως φαινόταν τις προηγούμενες μέρες.

Ο Φρέντι Μπιόρκαν θα ήταν ο ιδανικός για να αποτελέσει τον βασικό αριστερό μπακ του Ολυμπιακού στο δεύτερο μισό της σεζόν, καθώς ο Νορβηγός είναι εκείνος που έχει περάσει από «κόσκινο» και μοιάζει να είναι ο κατάλληλος.

Για αναλυτικό ρεπορτάζ αποκτήστε εύκολα πρόσβαση και διαβάστε την εφημερίδα από τον υπολογιστή σας!