Ολυμπιακός: «Eπανέρχεται για τον Ρέις»

Δημοσιεύματα από τη Πορτογαλία αναφέρουν πως ο Ολυμπιακός έχει επιστρέψει για την απόκτηση του Ματέους Ρέις - Η Σπόρτινγκ έχει προσεγγίσει τη Ρίο Άβε για τον παίκτη.

Ολυμπιακός: «Eπανέρχεται για τον Ρέις»

Ο Ματέους Ρέις είναι ο 25χρονος αριστερός μπακ από τη Βραζιλία, ο οποίος ανήκει στη Ρίο Άβε. Ο Πέδρο Μαρτίνς τον γνωρίζει από το πορτογαλικό πρωτάθλημα και ο Ολυμπιακός κινήθηκε για την απόκτηση του, αλλά η υπόθεση δεν προχώρησε.

Το συμβόλαιο του Λατινοαμερικάνου ακραίου αμυντικού με την Ρίο Άβε ολοκληρώνεται τον Ιούνιο του 2021. Τι σημαίνει αυτό; Πως από τον Ιανουάριο ο Ματέους Ρέις θα μπορεί να υπογράψει σε όποια ομάδα θέλει, χωρίς να πάρει… ευρώ ο πορτογαλικός σύλλογος.

Η Σπόρτινγκ Λισαβόνας, από τις μεγάλες ομάδες της πορτογαλικής λίγκας, έχει δείξει... ζεστό ενδιαφέρον για τον παίκτη και βρίσκεται ήδη σε συζητήσεις με τη Ρίο Άβε. Είναι πρόθυμη, μάλιστα, να δώσει λεφτά και τώρα, τον χειμώνα, για να τον κάνει άμεσα δικό της, με τη Ρίο Άβε να βγάζει και εκείνη κέρδος.

Σύμφωνα, όμως, με δημοσιεύματα από τη χώρα, έχει δείξει ενδιαφέρον ξανά και ο Ολυμπιακός, ο οποίος έχει βάλει σκοπό είτε να τον κάνει δικό του από τώρα τον Ματέους Ρέις, είτε να συμφωνήσει μαζί του για το ερχόμενο καλοκαίρι.

«Το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον Ματέους Ρέις αναθερμάνθηκε, τη στιγμή που η Σπόρτινγκ προσπαθεί να φτάσει σε συμφωνία με την Ρίο Αβε», γράφουν συγκεκριμένα στη Πορτογαλία.