Υπόθεση δωροδοκίας ΠΑΟΚ: Η κατάθεση του Σιαμπάνη στο Τμήμα Αθλητικής Βίας

Τι κατέθεσε ο τερματοφύλακας του Άρη, Μάριος Σιαμπάνης, στο Τμήμα Αθλητικής Βίας, με αφορμή τις καταγγελίες για την απόπειρα δωροδοκίας του από τον ΠΑΟΚ.

Υπόθεση δωροδοκίας ΠΑΟΚ: Η κατάθεση του Σιαμπάνη στο Τμήμα Αθλητικής Βίας

Παρουσία του δικηγόρου της ΠΑΕ Άρης, Χρήστου Γρόλλιου, οι ποδοσφαιριστές Μάριος Σιαμπάνης και Γιώργος Δεληζήσης βρέθηκαν το βράδυ της Δευτέρας (14/12) στο τμήμα Αθλητικής Βίας της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, υπό την επίβλεψη της εισαγγελέως, και το ίδιο αναμένεται να γίνει τις επόμενες ημέρες και με τον καταγγέλλοντα αντιπρόεδρο του Ολυμπιακού, αλλά και άλλους ποδοσφαιριστές του Άρη.

ΠΑΕ ΠΑΟΚ: «Επιθυμούμε να συνεχιστεί και να ολοκληρωθεί η έρευνα»

Σύμφωνα με το Open TV, o βασικός τερματοφύλακας του Άρη, ο οποίος δεν αγωνίστηκε στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, κατέθεσε τα εξής:

«Ο Σιαμπάνης κατέθεσε ότι είχε συνάντηση το βράδυ της Πέμπτης, στο Μικέλ του Ευόσμου με πρώην υπάλληλο του ΠΑΟΚ. Τον κατονόμασε. Είπε ότι στην συνάντηση του προσέφερε χρήματα, προσδιόρισε το ποσό στις 100.000 και ότι του ζητήθηκε να βρει και άλλους συμπαίκτες για μειωμένη απόδοση».

Καταθέτει την Τρίτη στον εισαγγελέα ο Καραπαπάς

Και όπως ενημέρωσε το OPEN tv του Ιβάν Σαββίδη, η κατάθεση είχε διάρκεια τρεις ώρες. Μέχρι δηλαδή τα μεσάνυχτα μίλησε με τους ανθρώπους του νόμου ο νεαρός τερματοφύλακας που κατονομάστηκε από τον Κώστα Καραπαπά ως ο ένας από τους τρεις ποδοσφαιριστές που προσεγγίσθηκαν για να έχουν μειωμένη απόδοση στο ντέρμπι.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, ο εκ των αντιπροέδρων της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κώστας Καραπαπάς, αναμένεται να καταθέσει στον αρμόδιο εισαγγελέα για όσα έχει καταγγείλει την Τρίτη (15/12).

Σημειώνεται ότι προϊστάμενος του Τμήματος Αθλητικής Βίας στη Θεσσαλονίκη είναι ο Κωνσταντίνος Χρυσόπουλος. Και φυσικά είναι απορίας άξιο πως διέρρευσε η κατάθεση στο OPENtv, πριν καλά καλά ολοκληρωθεί, ενώ έπρεπε να υπάρχει μυστικότητα ως την εκδίκαση της υπόθεσης.