Με τρίτη διαφορετική ομάδα ο Γκέτσε κόντρα σε Ολυμπιακό!

Μετά την Ντόρτμουντ και την Μπάγερν ο Μάριο Γκέτσε θα αντιμετωπίσει και με την Αϊντχόφεν τον Ολυμπιακό. Η σχέση του με Ραφίνια, οι κόντρες με Βαλμπουενά, Σεμέδο. 

Με τρίτη διαφορετική ομάδα ο Γκέτσε κόντρα σε Ολυμπιακό!

Γνώριμος αντίπαλος στην ευρωπαϊκή πορεία του Ολυμπιακού τα τελευταία χρόνια είναι ο Μάριο Γκέτσε. Και ο 28χρονος διεθνής (63 φορές, 17 γκολ) Γερμανός άσος θα βρεθεί ξανά στο δρόμο της ελληνικής ομάδας, μετά την Μπορούσια Ντόρτμουντ και την Μπάγερν Μονάχου. Αλλά αυτή τη φορά σε άλλη διοργάνωση, στο Europa League, με τη φανέλα της PSV Αϊντχόφεν.

Ο Γκέτσε που έφτασε κοντά και στην απόφαση να σταματήσει πρόωρα το ποδόσφαιρο, αλλά τον έχει πάρει ο Σμιντ στην Ολλανδία και έχει κάνει καλό ξεκίνημα με 4 γκολ και 1 ασίστ στις 10 συμμετοχές που έχει έως τώρα, θα κοντραριστεί ξανά με τον Ολυμπιακό εναντίον του οποίου έχει κάνει καλά ματς.

Τόσο με την Ντόρτμουντ το 2011 όταν είχε ασίστ στα γκολ της γερμανικής ομάδας (στο 1-0 της Γερμανίας και στο 1-3 με τον Λεβαντόφσκι στο «Καραϊσκάκης», σε μια μεγάλη βραδιά για τον Ολυμπιακό), αλλά και με την Μπάγερν το 2015 όταν είχε μπει αλλαγή στο Φάληρο και είχε βάλει στο 89΄το δεύτερο γκολ, δίνοντας ανάσα στους Βαυαρούς που ήταν μπροστά με 1-0 και τελικά νίκησαν με 3-0. Δεν είχε παίξει στο 4-0 του Μονάχου λόγω τραυματισμού.

Τη χρονιά που έπαιξε εναντίον του Ολυμπιακού είχε αγωνιστεί και κόντρα στην Μαρσέιγ του Ματιέ Βαλμπουενά, με δύο ήττες. 3-0 στην Γαλλία και 3-2 στην Γερμανία με τον Ματιέ να σκοράρει το νικητήριο τέρμα και να αφήνει τον Ολυμπιακό στην τρίτη θέση του ομίλου και εκτός Champions League.

O Γκέτσε ήταν συμπαίκτης του Ραφίνια στην Μπάγερν (την τριετία 2013-16) και θα βρεθούν αντιμέτωποι τον ερχόμενο Φλεβάρη, ενώ είχε παίξει και εναντίον του Σεμέδο σε αγώνες της Ντόρτμουντ με την Σπόρτινγκ το 2016, με δύο νίκες για τον Γερμανό και ασίστ στο 2-1 της Πορτογαλίας. Με συμπαίκτη τότε στην Μπορούσια τον Εμρέ Μορ που πέρασε και από τον Ολυμπιακό χωρίς επιτυχία την περασμένη σεζόν.