Νάιχαους: «Ήταν πέναλτι και δεν σηκώνει συζήτηση» - Τι είπε για τα... αποδυτήρια του ΠΑΟΚ

Το πρόσωπο της 12ης αγωνιστικής, ο Ολλανδός διαιτητής, Μπας Νάιχαους, μιλώντας στον Τύπο της πατρίδας του υπερασπίζεται την απόφαση του ιδίου και του VAR για το πέναλτι υπέρ του Άρη, ενώ αποκαλύπτει ότι... τα άκουγε από τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ από το ημίχρονο!

Νάιχαους: «Ήταν πέναλτι και δεν σηκώνει συζήτηση» - Τι είπε για τα... αποδυτήρια του ΠΑΟΚ

Ο Μπας Νάιχαους ανέφερε πως ήταν δικαιολογημένη η απόφαση για το πέναλτι υπέρ του Άρη στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, τόνισε ότι οι παίκτες των δύο ομάδων διαμαρτύρονταν σε κάθε απόφασή του, ενώ αποκάλυψε ότι γινόταν χαμός έξω από τα αποδυτήρια του ΠΑΟΚ στο ημίχρονο του αγώνα!

Συγκεκριμένα, οι δηλώσεις του:

"Είμαι γνωστός ως ένας διαιτητής που ανέχεται πολλά, αλλά δεν μπορούσα να κάνω αλλιώς με αυτές τις παραβάσεις. Δεν μπορώ να θυμηθώ πότε ήταν η τελευταία φορά που έβγαλα κίτρινη κάρτα στην Ολλανδία.

"Η ιδιοσυγκρασία των ποδοσφαιριστών ήταν γιγαντιαία. Ήταν ένα επεισοδιακό παιχνίδι από το ξεκίνημα. Το Φέγενορντ - Άγιαξ έχει επίσης έντονα συναισθήματα, όμως, αυτό το ματς ήταν πιο επιθετικό. Διαμαρτύρονταν σε κάθε μου απόφαση.

Η απόφαση για το πέναλτι ήταν δικαιολογημένη, το έλεγξε και ο VAR, οπότε δεν σηκώνει συζήτηση γι’ αυτό. Τουλάχιστον αυτό πιστεύουμε εμείς.

Στο ημίχρονο περάσαμε από τα αποδυτήρια του ΠΑΟΚ, αλλά είναι καλό που δεν γνωρίζουμε ελληνικά".