Μπακογιάννης στο Δ.Σ. της Αθήνας για Βοτανικό: «Αφορά όλη την πόλη όχι μόνο τον Παναθηναϊκό»

Ο δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης, ζήτησε τη στήριξη όλων των παρατάξεων του Δημοτικού Συμβουλίου στην παρουσίαση του μνημονίου που υπεγράφη με τον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό για το έργο της «Διπλής Ανάπλασης».

Μπακογιάννης στο Δ.Σ. της Αθήνας για Βοτανικό: «Αφορά όλη την πόλη όχι μόνο τον Παναθηναϊκό»

Στη διάθεση του Δημοτικού Συμβουλίου της Αθήνας έθεσε το μνημόνιο που υπεγράφη με τον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό για το έργο της «Διπλής Ανάπλασης» και το γήπεδο στον Βοτανικό!, ο δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης, ο οποίος ζήτησε τη στήριξη όλων των παρατάξεων.

H τοποθέτηση του δημάρχου Αθηναίων ήταν η εξής:

«Το θέμα επανέρχεται στο Δημοτικό Συμβούλιο μετά το αίτημα των κομμάτων της αντιπολίτευσης να πάρουν στα χέρια τους το MoU που υπογράψαμε με τον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό, την ΠΑΕ Παναθηναϊκός και όλους τους αρμόδιους φορείς.

Νομίζω ότι διαβάζοντας το μνημόνιο οι συνάδελφοι θα έχουν διαπιστώσει ότι είναι ένα έργο δουλεμένο, μετρημένο, σωστά δομημένο αλλά με σφιχτά χρονοδιαγράμματα. Είναι ένα έργο που αφορά όλη την πόλη και όχι μόνο τον κόσμο του Παναθηναϊκού.

Είναι το μεγαλύτερο έργο που έχει γίνει στην πόλη μας τα τελευταία χρόνια. Δεδομένα το έργο αυτό θα ανοίξει και νέες θέσεις εργασίας. Μιλάμε για μία πληγή που κλείνουμε μετά από πάρα πολλά χρόνια. Είναι σημαντικό να έχουμε μεταξύ μας τη μεγαλύτερη δυνατή συνεννόηση.

Σε καμία περίπτωση δεν θέλουμε να αφήσουμε να εννοηθεί ότι θριαμβολογούμε, καθώς γνωρίζουμε τι θα συναντήσουμε μπροστά μας. Έχουμε συναίσθηση της πολυπλοκότητας και είμαστε στη διάθεση του Δημοτικού Συμβουλίου για να το συζητήσουμε, ώστε να πετύχουμε το στόχο μας».