Κακός ο Άρης αλλά κέρδισε, κακός και ο διαιτητής

Να που ο Άρης φιγουράρει πάνω από τον ΠΑΟΚ, αφού για δεύτερη φορά, πέρυσι και φέτος, κέρδισε το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης, σε ένα ματς όπου προηγήθηκε νωρίς και μετά έκανε απλά διαχείριση, με πρωταγωνιστή τον Ολλανδό διαιτητή Νάιχαους.

Κακός ο Άρης αλλά κέρδισε, κακός και ο διαιτητής

Να ξεκινήσουμε από τον ρέφερι, που λόγω εθνικότητας δεν άκουσε και πολλά. Αν όμως είχε ελληνικό διαβατήριο, μπορεί να μην τελείωνε και το ματς, με τις δυο ομάδες να διαμαρτύρονται δίκαια. Το πέναλτι του Άρη σωστά δόθηκε, κακώς δεν δόθηκε πέναλτι στον ΠΑΟΚ, αφού ο Τζόλης ανατράπηκε τέσσερις φορές στην ίδια φάση, στη δεύτερη υπήρξε παράβαση, αλλά ο νεαρός έπεσε στην τέταρτη. Κι όσον αφορά τα παράπονα του Άρη, έχουν δίκιο επειδή ο ΠΑΟΚ τελείωσε το ματς με 11 παίκτες, καθώς ο Αουγκούστο έπρεπε να αποβληθεί στο πρώτο μέρος και μάλιστα δυο φορές, λόγω σκληρών φάουλ.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο ΠΑΟΚ ήταν καλύτερος γιατί ο Άρης διαχειρίστηκε το 1-0 με νοοτροπία μικρής ομάδας. Κάθισε στο γκολ και περίμενε να τελειώσει το ματς. Τα κατάφερε μεν, μπορούσε όμως να δείξει καλύτερη εικόνα. Κακός ο Άρης αλλά κέρδισε, κακός και ο ΠΑΟΚ αλλά έχασε…

Ο Μάντζιος είναι μανούλα στο να κρατάει το σκορ όταν προηγείται η ομάδα του, ο σκοπός αγίαζε τα μέσα, περιμέναμε όμως καλύτερο θέαμα από τη δεύτερη ομάδα του πρωταθλήματος. Και ο ΠΑΟΚ όμως που είχε την υπεροχή έκανε μόλις μια καλή φάση στο ματς με τον Σφιντέσρκι. Η… ιστορία έγραψε Άρης - ΠΑΟΚ 1-0.

Περιμένουμε και τι θα γράψει ο Νάιχαους όσον αφορά την εισβολή του Μάκη Γκαγκάτση στα αποδυτήρια στο ημίχρονο για να έχουμε ολοκληρωμένη εικόνα του αγώνα, με τον ΠΑΟΚ να φωνάζει και να μην έχει πλέον εμπιστοσύνη στον αρχιδιαιτητή Κλάτενμπεργκ. Ο διαιτητής πάντως ήταν κακός γιατί έχασε και τον πειθαρχικό έλεγχο.

Νωρίς άρχισαν τα όργανα και μην ξεχνάτε ότι ακολουθεί το ντέρμπι ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός, ενώ μεσοβδόμαδα έχουμε και το ΑΕΚ - Ολυμπιακός.