Το πραγματικό κέρδος του Ολυμπιακού

Ο Ολυμπιακός από τον κακό δεύτερο γύρο της φάσης των ομίλων του Champions League κέρδισε τον Μάριο Βρουσάι, ο οποίος μέχρι την αναμέτρηση με τη Σίτι δεν έπαιρνε χρόνο συμμετοχής.

Το πραγματικό κέρδος του Ολυμπιακού

Ο δεύτερος γύρος του Champions League ήταν απογοητευτικός για τον Ολυμπιακό, αφού μέτρησε τρεις ήττες σε ισάριθμα παιχνίδια. Η ομάδα του Πειραιά χάρη στο γκολ του Αχμέντ Χασάν επί της Μαρσέιγ κατάφερε και εξασφάλισε την τρίτη θέση στον όμιλο και συνεχίζει στο Europa League.

Από τα τρία παιχνίδια του δεύτερου γύρου, ωστόσο, υπάρχει και ένα κέρδος που είναι αρκετά μεγάλο για τον Ολυμπιακό. Αυτό δεν είναι άλλο από τον Μάριο Βρουσάι. Μέχρι το ματς με τη Σίτι στο "Γ. Καραϊσκάκης" ήταν ξεχασμένος από τον προπονητή του. Δεν είχε πάρει καθόλου χρόνο συμμετοχής.

Σε εκείνο το ματς έπαιξε για μισή ώρα και κατάφερε να κάνει τη διαφορά αναγκάζοντας ακόμα και τον Βαγγέλη Μαρινάκη να μιλήσει για τα προσόντα του. Ο 22χρονος εξτρέμ στη συνέχεια έπαιξε βασικός στη Μασσαλία και έδωσε την αστίστ στον Καμαρά σε εκείνο το γκολ "χρυσάφι". Βασικός έπαιξε και με την Πόρτο την τελευταία αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Champions League.

Σε αυτά τα ματς και με τις πολλές απουσίες να έχουν… γονατίσει τον Ολυμπιακό ο Πέδρο Μαρτίνς υποχρεώθηκε κι έβαλε ένα παιδί με τρομερά προσόντα που το απέδειξε μάλιστα και στο γήπεδο. Ο Βρουσάι σε όλα τα ματς έβγαλε ενέργεια και έδωσε στα άκρα της ομάδας του το απρόβλεπτο.

Για τον Ολυμπιακό αυτό είναι το πραγματικό κέρδος από μία σειρά αγώνων που δεν του πήγε τίποτα καλά. Μέσα από αυτά τα ματς ο Ολυμπιακός τελείωσε και το θέμα με το συμβόλαιο του Μάριου, το οποίο ολοκληρωνόταν το ερχόμενο καλοκαίρι.