Ο Μπόλονι πήρε την… ταυτότητα του Καρέρα

Ο Παναθηναϊκός μάς προϊδέασε στο δεύτερο ημίχρονο στο Καραϊσκάκη ότι κάτι καλό ετοιμάζει με τα νέα παιδιά ο Μπόλονι, εκεί όμως τους τρόμαζε το μέγεθος του Ολυμπιακού και έλειπε ο Βιγιαφάνιες. 

Ο Μπόλονι πήρε την… ταυτότητα του Καρέρα

Πολλή μουρμούρα υπήρξε για την κακή εικόνα του Ολυμπιακού στο β’ μέρος στο ντέρμπι των «αιωνίων», σταθήκαμε περισσότερο σε αυτό και στην κούραση των παικτών του πρωταθλητή, η σωστή ανάγνωση όμως έπρεπε να σταθεί και στην απόδοση του Παναθηναϊκού.

Το διαπιστώσαμε στη νίκη του επί της ΑΕΚ, με το σκορ να είναι… μαγική εικόνα, αφού ο Μπόλονι πήρε την ταυτότητα του Καρέρα, χτύπησε στο δεξί μέρος της άμυνας της ΑΕΚ και πέτυχε διάνα. Και στο ματς του ΟΑΚΑ είχε και τον μαέστρο Βιγιαφάνιες, που όσο έπαιξε ήταν ο κορυφαίος και ο ρυθμιστής του ματς. Και για ένα ακόμη ματς ο Βασίλης Ζαγαρίτης έλαμψε και όσο ο Παναθηναϊκός δεν του επεκτείνει το συμβόλαιο, ο Ολυμπιακός και ο ΠΑΟΚ ετοιμάζονται για το… μεγάλο χτύπημα.

Αντίθετα, και στο αθηναϊκό ντέρμπι ο Καρέρα ήταν πάλι αδιάβαστος, όπως στο ματς με τη Ζόρια όπου έπαιξε με 3 στόπερ και 8 αμυντικογενείς παίκτες, ενώ δεν είναι τυχαίο ότι στη μοναδική μεγάλη νίκη της ΑΕΚ στην Ευρώπη, το 4-1 στην Ουκρανία, αυτός βρισκόταν ασθενής στην Ελλάδα.

Η κουβέντα άνοιξε για την αποχώρηση του Ιταλού προπονητή, αν και πολύ πιθανόν να μείνει μέχρι το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό τη μεθεπόμενη Τετάρτη στο ΟΑΚΑ. Κατάφερε, πάντως, να αναστήσει τον Παναθηναϊκό, που θα πάει πλέον με άλλον αέρα στις 20 Δεκεμβρίου στην Τούμπα.