Γιατί ο Μπιλάρδο δεν γνωρίζει ότι πέθανε ο Μαραντόνα

Ο Κάρλος Σαλβαδόρ Μπιλάρδο εξακολουθεί να αγνοεί το θάνατο του Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα.

Γιατί ο Μπιλάρδο δεν γνωρίζει ότι πέθανε ο Μαραντόνα

«Του γιου που δεν είχα», όπως είχε πει ο ίδιος, όταν έφτασαν με την Αργεντινή στην κορυφή του κόσμου, στο Μουντιάλ του Μεξικού το 1986.

Ο αδερφός του, Χόρχε, αποκάλυψε την περασμένη εβδομάδα, ότι επειδή μπορεί να επηρεαστεί η κατάσταση της υγείας του, σταθερή από τότε που έφυγε από την κλινική, όπου νοσηλεύτηκε για το σύνδρομο Hakim-Adams, μία νευρολογική νόσο, που έθεσε τη ζωή του σε κίνδυνο μόλις πριν από ένα χρόνο, αποφάσισαν να κόψουν το καλώδιο της τηλεόρασης, υποστηρίζοντας ότι υπάρχουν προβλήματα με την εταιρεία.

«Μίλησα με τον Όσκαρ Ρουγκέρι και πρόκειται να συναντήσει δύο ή τρεις παίκτες από εκείνη την ομάδα του 1986, για να δουν πώς θα το κάνουν. Να τον επισκεφτούν, να δούμε πώς αντιδρά και να του το πουν. Ο Ντιέγκο ήταν σημαντικός στη ζωή του.

Συνδεόταν με τον Κόκο Βιγιαφάνε, τον πατέρα της Κλαούντια. Χτίσαμε το σπίτι γι αυτήν, το εξοπλίσαμε. Η σύζυγός μου πήγε με την Κλαούντια για να αγοράσει τα ρούχα των κοριτσιών, η Κλαούντια πήγε δύο ή τρεις φορές για να δει τον Κάρλος πρόσφατα», είπε, όπως αναφέρει η ισπανική εφημερίδα Marca.

Ο Μπιλάρδο επίσης δεν γνωρίζει για το θάνατο του Χοσέ Λουίς Μπράουν, ο οποίος πέθανε στις 12 Αυγούστου 2019, όταν βρισκόταν στην κλινική σε θεραπεία για την ασθένειά του.

πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ / Marca