Καμαρά : «Εκνευριστήκαμε με το πέναλτι» (vid)

Η φάση του δεύτερου πέναλτι στο παιχνίδι με την Μαρσέιγ αποσυντόνισε τους παίκτες του Ολυμπιακού και δεν μπόρεσαν να αντιδράσουν στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης, σύμφωνα με τον Μαντί Καμαρά.

Καμαρά : «Εκνευριστήκαμε με το πέναλτι» (vid)

Ο σκόρερ του καταπληκτικού τέρματος στο Βελοντρόμ, μίλησε στο Olympiacos TV και μεταξύ άλλων ανέφερε ότι η φάση του πέναλτι ήταν αυτή που εκνεύρισε εκείνον και τους συμπαίκτες του. Στην συνέχεια, αναφέρθηκε στο παιχνίδι της τελευταίας αγωνιστικής, κόντρα στην Πόρτο, όπου οι Ερυθρόλευκοι με νίκη, θα προκριθούν στους «32» του Europa League.

Για το γκολ που πέτυχε: «Καταλαβαίνω ότι είναι ένα όμορφο γκολ και πως θα θέλαμε πολύ να το χαρούμε αλλά θα ήταν πολύ πιο σημαντικό το θετικό αποτέλεσμα».

Για το τι έφταιξε και ο Ολυμπιακός δεν πήρε το αποτέλεσμα: «Νομίζω πως πραγματικά μας εκνεύρισε πάρα πολύ η φάση του (δεύτερου) πέναλτι. Από εκεί και πέρα προσπαθήσαμε να αντιδράσουμε, αλλά ήταν πάρα πολύ δύσκολο.

Δεν ήταν καθόλου καλές οι συνθήκες, όμως τώρα πρέπει να καθαρίσουμε το μυαλό μας και να ξεχάσουμε ότι έχει γίνει για να συγκεντρωθούμε στο επόμενο παιχνίδι και να πάρουμε την πρόκριση».

Τι πρέπει να κάνει ο Ολυμπιακός στο επόμενο παιχνίδι για να προκριθεί: «Γυρνάμε στην έδρα μας και δεν υπάρχει καμία άλλη επιλογή από το να κερδίσουμε την Πόρτο».